· · Komentari: 0

"POBEGAO SAM SA SVOG VENČANJA": Čuvar srpske kulture, Viktor Lazić, postao INDONEŽANSKI zet (FOTO)

Da ljubav ne poznaje granice dokazao je Viktor Lazić, čovek koji je svojim radom zadužio srpsku kulturu

1651734764_pjimage---2022-05-05T090837.876.jpg
Foto: Printskrin/Instagram/viktorlazicvi

Viktor Lazić srpski je književnik i advokat, doktorand kineskog prava, poliglota, naučni i stručni prevodilac za engleski jezik sa licencom turističkog vodiča, filatelista i numizmatičar. Jedan je od najznačajnijih srpskih putopisaca.

Lazić je osnivač i predsednik Udruženja za kulturu, umetnost i međunarodnu saradnju „Adligat", kao i Muzeja srpske književnosti, Muzeja knjige i putovanja i Biblioteke Lazić koje posluju u okviru Udruženja. 

Pročitajte još:Ne ide vam ženidba ili udaja? Starac Tadej objasnio da za to postoji JEDAN RAZLOG

Tokom svog rada, Viktor je obišao više od 100 država, na šest kontinenata, ali je jedno mesto ukralo mu je i srce. U pitanju je ostrvo Java, na kojem se nalazi i glavni grad Indonezije. Detalj svoje ljubavne priče, Lazić je podelio na svom Instagram profilu, povodom bajkovitog venčanja.

"Godine manje vrede no jedan dan, a život manje nego ljubav (Pol Elijar). Prvi put sam sa svog venčanja pobegao u Indoneziji davne 2007, ali mi je jedna druga Indonežanka ipak bila suđena. Od pre neki dan i zvanično sam u braku sa Itom Lazić sa ostrva Java."

NJegovi pratioci su oduševljeno čestitali, a mnogi su primetili da je Lazić pravi srećnih i da pored sebe ima "lutku". Mnogi su se zapitali da je Lazićev prvi brak ipak važeći, što je on odmah razjasnio:

"Prvi nije ni sklopljen, jer sam pobegao - nisam znao da me žene, tako da je ovo prvi."

BONUS VIDEO:

 
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.