· · Коментари: 0
ЕМОТИВНО

Породица је мислила да је мртав, три године је живео као бескућник, а његова нова фотографија је оставила све без текста (ВИДЕО/ФОТО)

Последњих година живео је као бескућник

1608657032_beskucnik.jpg
Фото: Инстаграм принтсцреен/ падооофициал

Хао Коело Гуимерас, шокирао је све својом потпуном трансформацијом. Наиме, овај дојучерашњи бексућник, сада изгледа потпуно другачије.

Прочитајте још: Питали сте се зашто се у ЛИФТУ увек налази ОГЛЕДАЛО? Постоји добар разлог!

 

Његовој срећи није било краја, када је један племенит радник из бербернице се понудио да га ошиша и обрије. С обзиром да је био без крова над главом и просио је за храну, прво га је упитао да ли је гладан.

Хао је одбио а једе и замолио је радника да добије један златан жилет да се обрије. Запослени у радњи, рекли су му да седне у столицу и да ће га они улепшати.

Одлучили су да овом 45-годишњем човеку помогну колико год могу. Обезбедили су му хигијенсе услове, ошишали га, обријали га и његова трансформација је одушевила многе пратиоце на Инстаграму. Оно што је страшно, породица овог човека већ 10 година за њега мисли да је мртав, а онда се огласила његова сестра која га је препознала на фотографији.

Власници бербернице, обезбедили су му сусрет са сестром, али он није желео да живи са њом у Бразилу, јер како је и сам рекао, на улици се осећа слободно.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.