Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
НОВА ШАНСА

"ПРАВОГ МОГЛИЈА" село је отерало у џунглу - Сада носи одело и иде у школу! (ФОТО/ВИДЕО)

"Могли из стварног живота" који је године свог живота провео у џунгли, сада носи одело сваки дан и похађа локалну школу.

1634883957_Untitled.png
ФОТО: Принтскрин/ Јутјуб/ Афримаx Енглисх
Oglas

Занзиман Ели (22) побегао је из своје куће у Руанди након што му је локална заједница окренула леђа - а његова прича је представљена у посебном документарцу. Постао је познат након што је у фебруару прошле године емитована емисија о њему. Људи су га избегавали због физичког изгледа.

Али након повратка у стару кућу, ствари иду на боље и донације су му омогућиле да иде у школу за децу са посебним потребама. 

Ели је био мета малтретирања у селу цео живот, а вршњаци су га често називали "мајмуном"

Прочитајте још: БИЛИ СУ КАО БРАЋА: Пол Макартни открио ПРАВУ ПРИЧУ иза распада Битлса (ФОТО)

Живот без љубави и разумевања

Данас редовно носи одело кад иде у школу. Елиева мајка је рекла: "Бог је чудотворац. Исмејавали су га и често бих трчала за њим. Тренутно је у школи са вршњацима, а ја сам тако срећна."

Додала је: "Мој син има добар живот, добронамерници су ми саградили кућу ... моја туга је однета." Ели је сада помало позната личност, а људи га стално заустављају на улици да се сликају са младићем чији се живот драстично променио од објављивања документарца.

У документарном филму, Елиева мајка рекла је новинарима да је због свог изгледа Ели био мета малтретирања у селу цео живот, а вршњаци су га често називали "мајмуном".

Телевизијска станица је прошле године известила: „Из консултација са здравственим стручњацима, верујемо да дечак пати од микроцефалије која је додатно отежана недостатком разумевања и љубави мештана. Можда не воли да живи у џунгли, али изгледа да бежи од насилне гомиле која га тера да ради ствари које му се не свиђају."

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas