Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Преживела је велике ТРАГЕДИЈЕ, борила се са депресијом, а онда се удала за 20 година млађег певача, који је волео до СМРТИ

Свој богатство трошила је на наркотике и забаву, те је потпуно изгубила оно шта је стекла

1642689124_edit-pjaf.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Једна од најпознатијих француских шансоњерки Едит Пјаф била је жена коју је цели свет обожавао, тј. коју обожавају људи широм планете.

Прочитајте још: Велики Ђура Јакшић ВОЛЕО ЈЕ КРЧМАРИЦУ: "Лудовао" је у кафани, а ево шта је она причала о њему до краја живота (ФОТО)

Међутим, њен живот није био тако једноставан.Она је имала колико срећних, толико и трагичних тренутака јер је изгубила ћерку, вољену особу, а борила се и са депресијом дуги низ година.

— Уосталом, ми немамо контролу над својим животом. Храброст лежи у томе што ћете корачати својим путем до краја — рекла је Едит Пјаф, пише Глоссy.

Она се у последњим годинама живота потпуно променила физички, у 47. години била је крхка физички, исцрпљена, али јој је живот приредио изненађење.

Упознала је своју последњу љубав, француског певача и глумца, али и фризера Теофаниса Ламбукаса. Био је 20 година млађи од певачице. Упознали су се када ју је он посетио у болници, када јој је донео поклон из Грчке у виду лутке. Често јој је долазио у посету, на крају ју је и запросио, када га је она одбила, али га није отерала од себе.

 

Умео је да сате проведе седећи уз клавир и слушајући Едит Пјаф и није га интересаовало то што је она старија од њега, у том тренутку тешко болесна, пошто су јој лекари дијагностиковали артритис, а након тога и рак јетре.

Водила сам ужасан живот, истина је. Али такође, тај мој живот је био невероватан. Јер пре свега, ја сам волела живот 

Млади фризер је постао други супруг певачице. Венчали су се у цркви, а обожаваоци су убрзо Теа осудили да је са њом због новца.

Он је остао до краја њеног живота у њеној близини, читајући јој песме, изводивши јој смешне скечеве, а са њом је остао и када је она престала да га препознаје. Њихова љубав је трајала 11 месеци.

—Нисам заслужила мог Теа, али сам га ипак добила... — изјавила је она пред смрт.

Прочитајте још: 

Умрла је у сну 10. октобра 1963. године, а после њене смрти Теу је остао певачицин дуг од 45 милиона франака. Она је пред смрт остала без новца, који је трошила на дрогу и забаву. Живела је на рачун свог супруга.

Тео је преминуо 7 година касније и сахрањен је поред Едит Пјаф.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas