Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЗАБОРАВЉЕНА РОМАНСА

"Пронашао сам љубав свог живота на одмору пре 12 година, а сада очајнички покушавам да је поново сретнем"

МУШКАРАЦ жели да оживи своју романсу са женом коју је упознао пре 12 година на одмору након што је открио колекцију давно изгубљених љубавних писама.

1641717300_pjimage--4-.jpg
Фото:MEN Media
Oglas

Џордан Скот је упознао своју драгу упознао док је био на одмору у Француској пре 12 година и очајнички жели да је поново пронађе.

Џордан је у својој спаваћој соби открио колекцију љубавних писама из своје бивше романсе која га је оставила „сломљеног срца“.

Очајнички покушава да је нађе

Џордан је имао 14 година када се пар срео у Перпињану у Француској на рагби путовању.

Сада 25-годишњак се сећа да је отишао на купање у хотелски базен где је одсео и упознао 13-годишњу девојчицу по имену Кејти која му се „свиђала”. За ХуллЛиве је рекао: „Насмејала ме је и орасположила“.

Романса је била затегнута када се вратио кући у Источни Јоркшир, а Кејти се вратила свом дому у Западном Мидлендсу.

Прочитајте још: Бивша краљица лепоте, која је постала прва жена ШЕФ МАФИЈЕ Камора, умрла у 86. години (ФОТО)

Док су њих двоје били раздвојени, Кејти је послала Џордану низ љубавних писама у којима је изразила колико га "воли". Једно од бројних писама гласи: „Мој свет се осветли када те видим и од њега имам лептириће.“

Након што је пронашао писма, Џордан жели да обнови њихову романсу. У покушају да пронађе Кејти и поново је освоји, Џордан је објавио љубавна писма на Фејсбуку.

Рекао је да му је читање писама „слама срце“, а после толико времена „има се осећај као да је изгубио вољену особу.

Пар је остао у контакту након празничне романсе, али је изгубио контакт након дуготрајне удаљености.

Џордан је рекао: „Сада сам пронашао ова писма, желим да видим да ли могу да поново запалим љубав."

Џордан је поделио слику неких од писама и рекао: „Познаје ли неко Кејти из Западног Мидленда?

„Јави ми се, разговараћемо, недостајеш ми, сећам се да смо били заједно на одмору пре 12 година.


Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas