Oglas
· · Komentari: 0
ZABORAVLJENA ROMANSA

"Pronašao sam ljubav svog života na odmoru pre 12 godina, a sada očajnički pokušavam da je ponovo sretnem"

MUŠKARAC želi da oživi svoju romansu sa ženom koju je upoznao pre 12 godina na odmoru nakon što je otkrio kolekciju davno izgubljenih ljubavnih pisama.

1641717300_pjimage--4-.jpg
Foto:MEN Media
Oglas

Džordan Skot je upoznao svoju dragu upoznao dok je bio na odmoru u Francuskoj pre 12 godina i očajnički želi da je ponovo pronađe.

Džordan je u svojoj spavaćoj sobi otkrio kolekciju ljubavnih pisama iz svoje bivše romanse koja ga je ostavila „slomljenog srca“.

Očajnički pokušava da je nađe

Džordan je imao 14 godina kada se par sreo u Perpinjanu u Francuskoj na ragbi putovanju.

Sada 25-godišnjak se seća da je otišao na kupanje u hotelski bazen gde je odseo i upoznao 13-godišnju devojčicu po imenu Kejti koja mu se „sviđala”. Za HullLive je rekao: „Nasmejala me je i oraspoložila“.

Romansa je bila zategnuta kada se vratio kući u Istočni Jorkšir, a Kejti se vratila svom domu u Zapadnom Midlendsu.

Pročitajte još: Bivša kraljica lepote, koja je postala prva žena ŠEF MAFIJE Kamora, umrla u 86. godini (FOTO)

Dok su njih dvoje bili razdvojeni, Kejti je poslala Džordanu niz ljubavnih pisama u kojima je izrazila koliko ga "voli". Jedno od brojnih pisama glasi: „Moj svet se osvetli kada te vidim i od njega imam leptiriće.“

Nakon što je pronašao pisma, Džordan želi da obnovi njihovu romansu. U pokušaju da pronađe Kejti i ponovo je osvoji, Džordan je objavio ljubavna pisma na Fejsbuku.

Rekao je da mu je čitanje pisama „slama srce“, a posle toliko vremena „ima se osećaj kao da je izgubio voljenu osobu.

Par je ostao u kontaktu nakon praznične romanse, ali je izgubio kontakt nakon dugotrajne udaljenosti.

Džordan je rekao: „Sada sam pronašao ova pisma, želim da vidim da li mogu da ponovo zapalim ljubav."

Džordan je podelio sliku nekih od pisama i rekao: „Poznaje li neko Kejti iz Zapadnog Midlenda?

„Javi mi se, razgovaraćemo, nedostaješ mi, sećam se da smo bili zajedno na odmoru pre 12 godina.


Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas