Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
БИТИ ДРУГАЧИЈИ

Први пут показао лице без шминке након 10 година: "Људи су се склањали од мене, а некад ми и добацивали" (ФОТО)

Овај дечко је почео да избегава плаже, базене или да ради у јавности било шта због чега би се ознојио, због специфичне кожне болести. А како би покрио беле мрље, користио је дебеле слојеве шминке.

1614693671_gsgd.jpg
Фото: Принтскрин / Инстаграм / рогермон
Oglas

Роџер Монте са 23 године приметио је како му кожа на неким деловима губи пигмент, а убрзо му је дијагностикован витилиго.

Иако је у питању безопасни поремећај који није заразан, Роџер је почео да се изолује од света. Ионако нарушеног самопоуздања због изгледа, ствар су додатно погоршали странци – неки су очигледно држали дистанцу и склањали се ако би им се приближио, други су чак и добацивали ружне коментаре, преноси Бригхт сиде.

Роџер је почео да избегава плаже, базене или да ради у јавности било шта због чега би се ознојио. То нема везе са витилигом него његовим скривањем – како би покрио беле мрље, користио је дебеле слојеве шминке које би се онда почеле топити.

Прочитајте још: Најмлађа МАЈКА у историји човечанства: Дете родила са непуних 6 година (ФОТО/ВИДЕО)

У скривању је провео готово 10 година, све док 2016. није скупио храбрости и поверио се екипи у теретани.

- Имам 33 године и имам витилиго - рекао је пријатељима.

Пуни подршке, они су га уверили да не треба да се скрива и наговорили га да на Инстаграму објави фотографију без шминке.

Прочитајте још: Била је зависник од дроге, предозирала се 15 пута, а сада је својом трансформацијом многе оставила без текста (ФОТО)

Подршка коју је добио коначно га је охрабрила да након 10 година престане да се скрива.

А његов добар изглед приметили су фотографи, па је почео да ради и као модел. Али више од професионалног успеха Роџера радује порука коју његова прича шаље – нада се да ће његове фотографије помоћи другима да прихвате себе и своју природну, јединствену лепоту.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas