· · Komentari: 0
NEVEROVATNO

Bila je zavisnik od droge, predozirala se 15 puta, a sada je svojom transformacijom mnoge ostavila bez teksta (FOTO)

Devojka koja se nalazila u paklu droge, uspela je da pobedi samu sebe

1614671932_New-Project.jpg
Foto: Facebook printscreen / Madison McManus

Bivša zavisnica koja se čak 15 puta predozirala, uspela je da se izvuče iz pakla droge i potpuno promeni život. Ona je otkrila kako je uspela, prvenstveno da pobedi sebe, a njene fotografije nove, ljude su ostavile bez teksta.

Pročitajte još: Najmlađa MAJKA u istoriji čovečanstva: Dete rodila sa nepunih 6 godina (FOTO/VIDEO)

Od zapuštene, bezvoljne osobe, koja je često bila sa podlivima ispod oka, postala je prava zanosna nasmejana lepotica. Devojka po imenu Medison MekManus, kao i mnoge mlade devojke u tinejdžerskom dobu, pošla je pogrešnim putem zbog ljubavi. Nju je u svet droge uveo tadašnji dečko, a jedno vreme bila je i beskućnik sve dok nije uspela da se očisti.

Nakon što je potpuno promenila život, odlučila je i da se bori za starateljstvo nad svojom devetogodišnjom ćerkom, koju je dobila u 18. godini. Bila je prisiljena da je se odrekne, zbog zavisnosti i jer je često upadala u probleme sa zakonom, a nakon 20 godina, njena porodica konačno je uz nju. Medison je otkrila, da je zavisnost uspela da pobedi, zahvaljujući grupi anonimnih alkoholičara.

Želela je da podeli sa svima svoju priču, kako bi ljudima objasnila da za sve u životu postoji rešenje.

- Kada mi je bilo dosta svega, pronašla sam novi način života. Moguće je, postoji pomoć. Zgrabite je i ne puštajte - rekla je Medison, koja je otkrila da je sa odvikavanjem krenula u 15, godini, otkrivši da je u svemu tome najviše povredila sebe, a onda i svoju porodicu.

Foto: VERNON COUNTY POLICE

- Dosad je to bilo najduže razdoblje u kojem nisam koristila drogu - priznala je Medison i dodala da je šest godina živela na ulici, a da je krenula sa odvikavanjem krenula tek kada su je uhapsili.

Pročitajte još: KAKO SE KAŽE: Kod kuće sam ili kući sam? Da li i vi grešite?

- Napustila sam školu, dala sam ćerku u hraniteljsku porodicu, jednostavno, nisam mogla da prestanem da se drogiram. U tom trenutku nisam imala porodicu, prijatelje,nikoga drugoga. Bila sam sama.  Bolovala sam šest godina, bolest me držala u zatočeništvu. Jako sam ss stidela i žalila sam što sam izgubila ćerku, porodicu i sebe. -  objasnila je.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.