Oglas
· · Komentari: 0
NEVEROVATNO

"To nije izopačena stvar!" Milionerka u žalosti nakon smrti delfina sa kojim je bila u braku! (VIDEO)

Žena je u žalosti nakon smrti "supruga" delfina.

1624798741_kiss-1489657_1920.jpg
FOTO:Piksabej
Oglas

Žena je rekla da se više nikada neće udati, opisujući sebe kao 'ženu jednog delfina', kada je njen vodeni ljubavnik preminuo nakon što je imala stomačne probleme, u svojoj 40-oj godini.

LJubav sa delfinom

Venčanje iz snova

Mnogi od nas se muče u vezama, ali Šeron Tendler je znala je da je to ljubav na prvi pogled kad je upoznala svoju partnerku, po imenu Sindi.

Šeron je milionerka i potrošila je ogroman novac kako bi provodila što više vremena sa Sindi.

Kako je objavljeno u Dejli Staru, Šeron kaže da je odmah bilo jasno da je uspostavila vezu sa Sindi, uprkos činjenici da je ona bila 39-godišnji delfin.

Pročitajte još: Život prave ANANDI je poput serije: Roditelji su je prisilno udali kada je imala devet godina, a evo ko ju je izvukao iz blata! (FOTO)

Par se venčao u raskošnoj ceremoniji, dok je milionerka Šeron blistala u beloj haljini sa ružičastim cvetovima u kosi, ali sve se naglo i dramatično završilo kada je delfin Sindi nažalost umrla nakon nekoliko meseci.

Šeron, koja je tada imala 26 godina, i Sindi su neko vreme bile u vezi, uz bezbroj skupih putovanja u posetu Izraelu kako bi se videla sa svojom voljenom.

Na kraju, venčale su se na Dolphin Reefu u izraelskoj luci Eilat, Tendler, 15 godina kasnije, a unija je bila zapečaćena poljupcem dok je Šeron šaptala „Volim te“ i Sindinim klimanjem glavom, što su okupljeni protumačili kao znak saglasnosti. 

"To nije izopačena stvar. Volim ovog delfina. On je ljubav mog života."

Zauvek verna jednom delfinu

Govoreći nakon venčanja, Šeron je rekla lokalnim novinarima: "To nije izopačena stvar. Volim ovog delfina. On je ljubav mog života. "To nije loše. To smo samo učinili zato što ga volim, ali ne na način na koji vi volite čoveka. To je samo čista ljubav koju imam prema ovoj životinji."

Čuvši vest o smrti svog 'muža', Šeron je isključila mogućnost postojanja novog ljubavnika, rekavši za novine: "Ja sam žena jednog delfina."

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas