Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЧИСТОЋА

ВАЖИ ЗА НАЈЛЕПШЕГ РАДНИКА: Чистач улица из Београда "ЗАЛУДЕО" жене на друшвеним мрежама (ВИДЕО)

Радник градске чистоће постао је апсолутни хит на мрежама.

1643974672___________________75820220203_121629.jpg
Фото: Принтскрин/Јутјуб/ PRVA
Oglas

Јовица Васић који има 33 године и ради у ЈКП "Градска чистоћа" у Београду, незванично је проглашен најлепшим момком у том јавном комуналном предузећу. Чистача улица је већ 15 година, а како каже, није ни слутио да ће његов снимак изазвати оволику помаму.

Има две ћерке, није ожењен, а "медијска пажња" му прија. Идеју за ТикТок је добио од млађег брата.

@jovicavasic89

 

♬ original sound - ŚEFKI JAHJIĆ CACI

"Млађи брат има ТикТок и видео сам да он стално нешто качи на ту друштвену мрежу, па сам тако и ја дошао на идеју. После првог снимка видео сам да има доста прегледа и одлучио сам да наставим са снимањем. Нисам ожењен, али имам две мале ћерке од 11 и 10 година", рекао је Јовица, гост Јутра на ТВ Прва и додао:

"Искључиво сам концентрисан само на посао, устајем око 10 до 5, спремам се и крећем. Некада сам устајао у 10 до 4, али то се променило. У 6 сам већ на терену, свака екипа има совј терен, ја сам углавном на Вождовцу, није тежак посао, навикао сам на физички рад. Позитивна страна посла је дефинитивно друштво, они су сви океј. Појединци воле да ме снимају, хвале ме", рекао је Јовица.

Прочитајте још: У серији "Игра судбине" глуми бахату Софију, а у реалности је Матеа СВЕ ОСТАВИЛА и променила живот због дечка (ФОТО)

Поред осмеха, Јовица може да се похвали и извајаним телом и многобројним тетоважама, а како каже, то је због тога што се раније бавио спортом.

@jovicavasic89

 

♬ Olabilir - Mero

Јовица је истакао да тренутно нема неке велике планове у животу. Због својих видео снимака на ТикТоку звале су га многе телевизијске куће, и како каже, слава га није променила, остао је скроман, а посао не жели да мења, остаје веран "Градској чистоћи".

@jovicavasic89

 

♬ sunet original - Peke Sârbu

"Он је прави амбасадор чистоће, раднике јавног комуналног највише некако воле малишани, а ово је доказ да и старија популација воли наше раднике и ово је прича и презентација предузећа на другачији начин. Раде веома тежак и частан посао, али је лепо да имају и неке друге таленте, као Јовица који је проглашен за најлепшег радника ЈКП. Поред њега имамо и чувеног певача", рекла је Марија Милошевић из ЈКП "Градска чистоћа".

БОНУС ВИДЕО:

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas