Oglas
· · Komentari: 0
ČISTOĆA

VAŽI ZA NAJLEPŠEG RADNIKA: Čistač ulica iz Beograda "ZALUDEO" žene na drušvenim mrežama (VIDEO)

Radnik gradske čistoće postao je apsolutni hit na mrežama.

1643974672___________________75820220203_121629.jpg
Foto: Printskrin/Jutjub/ PRVA
Oglas

Jovica Vasić koji ima 33 godine i radi u JKP "Gradska čistoća" u Beogradu, nezvanično je proglašen najlepšim momkom u tom javnom komunalnom preduzeću. Čistača ulica je već 15 godina, a kako kaže, nije ni slutio da će njegov snimak izazvati ovoliku pomamu.

Ima dve ćerke, nije oženjen, a "medijska pažnja" mu prija. Ideju za TikTok je dobio od mlađeg brata.

@jovicavasic89

 

♬ original sound - ŚEFKI JAHJIĆ CACI

"Mlađi brat ima TikTok i video sam da on stalno nešto kači na tu društvenu mrežu, pa sam tako i ja došao na ideju. Posle prvog snimka video sam da ima dosta pregleda i odlučio sam da nastavim sa snimanjem. Nisam oženjen, ali imam dve male ćerke od 11 i 10 godina", rekao je Jovica, gost Jutra na TV Prva i dodao:

"Isključivo sam koncentrisan samo na posao, ustajem oko 10 do 5, spremam se i krećem. Nekada sam ustajao u 10 do 4, ali to se promenilo. U 6 sam već na terenu, svaka ekipa ima sovj teren, ja sam uglavnom na Voždovcu, nije težak posao, navikao sam na fizički rad. Pozitivna strana posla je definitivno društvo, oni su svi okej. Pojedinci vole da me snimaju, hvale me", rekao je Jovica.

Pročitajte još: U seriji "Igra sudbine" glumi bahatu Sofiju, a u realnosti je Matea SVE OSTAVILA i promenila život zbog dečka (FOTO)

Pored osmeha, Jovica može da se pohvali i izvajanim telom i mnogobrojnim tetovažama, a kako kaže, to je zbog toga što se ranije bavio sportom.

@jovicavasic89

 

♬ Olabilir - Mero

Jovica je istakao da trenutno nema neke velike planove u životu. Zbog svojih video snimaka na TikToku zvale su ga mnoge televizijske kuće, i kako kaže, slava ga nije promenila, ostao je skroman, a posao ne želi da menja, ostaje veran "Gradskoj čistoći".

@jovicavasic89

 

♬ sunet original - Peke Sârbu

"On je pravi ambasador čistoće, radnike javnog komunalnog najviše nekako vole mališani, a ovo je dokaz da i starija populacija voli naše radnike i ovo je priča i prezentacija preduzeća na drugačiji način. Rade veoma težak i častan posao, ali je lepo da imaju i neke druge talente, kao Jovica koji je proglašen za najlepšeg radnika JKP. Pored njega imamo i čuvenog pevača", rekla je Marija Milošević iz JKP "Gradska čistoća".

BONUS VIDEO:

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas