· · Коментари: 0
НЕМОГУЋЕ

Затекла сам МАМУ И ДЕЧКА КАКО СЕ ЉУБЕ док је тата спавао на софи – побегли су, верили се и добили бебу

АКО мислите да је ваш раскид био тежак, можда бисте желели да размислите поново.

1639382666_pjimage--71-.jpg
Фото: Принтскрин/ТикТок

Једна млада жена отишла је на ТикТок да открије како су она и њен дечко раскинули и може се рећи да смо у потпуном шоку. Ова жена је открила да је посумњала да нешто није у реду у њеној вези када је њен дечко у то време деловао превише пријатељски настројен према њеној мами.

Издаја

И била је у праву – једног дана их је ухватила како се љубе. Али ствари су кренуле од лошег на горе, када се једног дана испоставило да су њена мама и дечко заправо спавали заједно осам месеци.

Прочитајте још: Српски сликар никад није преболео супругу ЛОТОС: Венчали се тајно, бежали у Париз, раставила из СМРТ

Када су се суочили, женина мајка и дечко су потом побегли заједно и од тада су се верили и добили бебу. И ми смо шокирани као и ви, па ако желите да сазнате све детаље, читајте даље. Жена је отишла на ТикТок да објасни своју јединствену ситуацију и рекла: „Моја мама је спавала са мојим дечком иза мојих леђа 8 месеци до дана пре мог 18. рођендана, а онда је отишла са њим и од тада је добила бебу и верила се, већ 4 године немамо контакт.”

Како се све десило?

Открила је: „То је трајало око годину дана. „Што се тиче мог првог односа са овом особом, имала сам 17 година када смо се нашли, а он 21. Апсолутно нормално, али сам била веома наивна. Дакле, буквално месец дана у вези, ова особа је боравила у кући мојих родитеља, моји родитељи су кували чај, мој тата заиста напорно ради, још увек ради, па би заспао на софи, а мама и дечко су требали да перу веш. Имала сам осећај да нешто није у реду, мислила сам да чујем звукове, али нисам била сигурна."

Фото: Принтскрин/ТикТок

„Тако сам сишла низ степенице и затекла маму са стране са мојим бившим дечком како стоји између њених ногу и очигледно су се љубили. Ја сам, наравно, ужасно реаговала на ово. Потрчала сам горе, као  сцена из филма, никада у животу нисам доживела тако нешто и то је био тренутак - не дирај ме."

„Обоје су потпуно негирали да се било шта догодило, убеђивали су ме да сам луда – па, покушали су."

Жена је тада открила да су њени мама и дечко покушали да је изманипулишу да помисли да је само полудела и да је на крају почела да пије лекове. Објаснила је: „Одведена сам код доктора, стављена сам на лекове и убедили су ме да имам нешто, да ће мој брат бити одгајан без маме и да би то била моја грешка."

Сумњива понашања и разрешење

Даље је објаснила да је од тог момента било много инцидената попут оног где ју је дечко ударио, а мајка уместо њу да теши, отишла је да провери да ли је дечко ок, затим чудне текстуалне поруке између маме и дечка, искрадање из куће, да би се после неког времена вратили, свако у кревет свог партнера.

Како је објаснила, све је открила једног обичног дана, док се спремала за вечеру са дечком. Стигла му је љубавна порука од њене маме и ту је полудела. Није више прихватала да је зову лудом и одмах је отишла код оца на посао да му све исприча.

 

У међувремену, мама се спаковала, одвела и породичног пса и мачку, а није оставила ни поруку.

Отац је добро поднео све и како  каже: "најбитније му је било да се увери да смо ја и брат добро."

Мајку су сви блокирали на социјалним медијима и од тад немају никакав контакт са њом.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.