· · Коментари: 0

Жена је у трећој години сина дала на усвајање: СЕДАМ ГОДИНА касније изненадила се када је сазнала шта се са њим догодило

Овоме се није надала

1671710793_dete.jpg
Фото: Схуттерстоцк

Живот Крис Смит је тешко започео. Током детињства ишла је од једне до друге старатељске породице. Злостављана је и занемаривана, тако да уопште није чудно што је побегла када је имала само 14 година, пише Нови зивот.

Прочитајте још: Родила је ДЕВЕТОРО деце, а онда је предвидела да ће једно умрети раније: Оставила је опроштајно писмо

Када побегнете, живот није једноставан. Од лоших веза, спавања на улици до просјачења. Када је имала 17 година, родила је сина Метјуа.

Након што је он рођен, уселила се код једног човека који је имао проблем с алкохолом. Упркос сталним сукобима, покушала је одржати своју малу породицу.

Затим је поново затруднела, али је њена кћерка умрла само пар дана након рођења. Њена сахрана одржана је на Метјуов трећи рођендан. За Крис је то било превише:

Морала сам славити дан рођења једног детета и жалити за животом другог. То ме је сломило.

Трагедија јој је нешто појаснила, нешто што јој је сломило срце. Свом сину није могла да омогући нормалан живот. Зато га даје на усвајање. Он је имао 3,5 године, а она 21. Сматрала је да је то била исправна одлука.

У то време одвојила се и од свог партнера. Наредних седам година биле су неспокојне за њу: није имала јасан циљ те није могла пронаћи своје место у свету. Често није имала кров над главом и била је очајна.

Онда се једног дана све променило. Крис је ушла у ресторан и скупила храбрости да тражи посао. Власник је видео нешто у Крис те јој одлучио пружити шансу. Цели њен живот се преокренуо. Сада је радила, имала је кров над главом, а полако је свој живот доводила у ред.

Убрзо након тога упознала је новог мушкарца, Џоа, који је поступао према њој с поштовањем. До тада је имала само лоша искуства, тако да је ово за њу било потпуно ново. Сада је спознала праву љубав!

Крис и Џо су се венчали. А њено дете? Мислила је на њега цело време. Коначно, Џо ју је подстакао да се обрати социјалним службама и распита о свом сину.

Оно што је сазнала није било уопште оно што је очекивала. За свих 7 година од када га је оставила, нико га није усвојио. Свих тих година, док је она плакала над његовом фотографијом, он је био у институцији где га је и оставила.

Одвезла се тамо и уследио је дирљиво искуство за све присутне. Социјални радници ретко виђају овакве случајеве. Сада, када је мајка сасвим стабилна, могла је свом сину да обезбеди нормалан живот.

Прочитајте још: Остала је затечена: Писмо које је прочитала од сина натерало јој је сузе на очи

Крис није могла да верује да је поновно крај свог сина, да га држи у наручју и да га није заувек изгубила.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.