· · Komentari: 0

Ostala je zatečena: Pismo koje je pročitala od sina nateralo joj je suze na oči

Jedna majka pronašla je pismo od sina, koje je nateralo duboko da se zamisli

1671617748_pismo.jpg
Foto: Profimedia

Ona je na jednom sajtu zatražila savet i objasnila da je njen sin na jesen nju i svog oca pitao da li može da ide na savetovanje. Dodala je da nije hteo da otkrije zašto.

Pročitajte još: Dvadeset pet godina živi u LAVORU: Posle priče ove DEVOJKE više ćete ceniti ŽIVOT (VIDEO)

- Razgovarali smo sa njim i objasnili mu da uvek može da popriča sa nama - napisala je ova mama.

Dečak je redovno išao na terapije, a njegova mama je,čisteći jednom prilikom sobu, pronašla pismo koje ju je "pogodilo".

"Kako vidim sebe"

- Kada sam čistila njegovu sobu, u komodi pokraj njegovog kreveta pronašala sam poruku s naslovom "Kako vidim sebe". Obično ne gledam po stvarima svoje dece, ali njegove fioke su bile pune smeća i htela sam da ih očistim. Razumem da nisam trebala to pročitati, ali nisam mogla da se suzdržim. Bilo mi je jako teško da pročitam; u pismo je izneo niz negativnih stavova o sebi, napisao je kako se oseća "nevoljeno" i "bezvredno" - ispričala je ova mama.

Ona je rekla kako ne zna gde je pogrešila u vaspitanju da bi se njen sin tako osećao.

Pored toga, ona se obratila i mužu za savet, a on joj je rekao da ne bi trebali da se mešaju jer je to lična stvar njihovog sina i tiče se njega i psihologa. Ali, majka je i dalje stava da bi oni trebali da popričaju sa njim.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.