Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

НАПЛАЋУЈЕ РУЧАК породици за Божић: ''Новац морају да уплате до 1.децембра'' ако желе да једу, а чак ни унуци нису изузети (ФОТО)

Жена из Кардифа, чека уплате од чланова своје породице, а наплаћује чак и струју коју утроши!

1671881306_naplata-rucka-naslov.png
Фото: Фацебоок принтсцреен/Царолине Дуддридге
Oglas

Каролин Дудриџ (63) из Кардифа, несумњиво има специфичан однос према својој породици, и улози домаћице. Наиме, она наплаћује члановима породице, уколико желе да им спреми Божићни ручак. Ова пензионерка практикује такво правило, од 2016.када јој је муж преминуо.
Она додатно позове своје најближе, да их подсети да новац уплате на њен рачун, до датума који је одредила, а то је 1.децембар. Каролин каже да то чини без двоумљења, и да је ово важна лекција њеној деци, како би се трошкови равномерно распоредили, у јеку кризе животних трошкова, како наводи за 'ДаилyМаил'.

Прочитајте још: Како се пише: Срећни Новогодишњи празници или срећни новогодишњи празници, решите недоумицу

Она је шаљиво рекла у својој изјави:
- Ако не платиш до 1.децембра, не долазиш. Наравно, није свима било право па су гунђали ''имам неколико деце'', али на крају дана то заправо није мој проблем, зар не? закључила је она.

Прочитајте још: НЕВЕРОВАТНО али истинито: Пре него што су се појавили људи, прве дивље руже су цветале!

Каролин је такође изјавила да док је неки сматрају шкртицом, има и оних који мисле да је ово сјајна замисао. Како је дошла на ову идеју, за 'Фабулоус Магазине', рекла је:
- Мој план поједностављује вечеру, и осигурава да сви кажу шта желе и помажу, и да се нико не суочава са финансијским проблемима, након Божића.
- Улогујем се у свој банковни рачун, и проверим ко је платио за Божићну вечеру у новембру, објашњава она, и додаје- Износ који наплаћујем укључује и трошкове струје, и не оптерећујем се уопште...ово је једини начин да се то изведе.

Иначе, ова жена чврсте руке има петоро деце, који имају од 24 до 37 година, а такође је и бака, а у доприносу учествују сви, па и унучићи преко 2 године, којима наплаћује 5 фунти, а млађима 2,5 фунте! Партнери своје деце такође нису изузети од наплате оброка за ову прилику.

 

БОНУС ВИДЕО: 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas