Oglas
· · Komentari: 0

NAPLAĆUJE RUČAK porodici za Božić: ''Novac moraju da uplate do 1.decembra'' ako žele da jedu, a čak ni unuci nisu izuzeti (FOTO)

Žena iz Kardifa, čeka uplate od članova svoje porodice, a naplaćuje čak i struju koju utroši!

1671881306_naplata-rucka-naslov.png
Foto: Facebook printscreen/Caroline Duddridge
Oglas

Karolin Dudridž (63) iz Kardifa, nesumnjivo ima specifičan odnos prema svojoj porodici, i ulozi domaćice. Naime, ona naplaćuje članovima porodice, ukoliko žele da im spremi Božićni ručak. Ova penzionerka praktikuje takvo pravilo, od 2016.kada joj je muž preminuo.
Ona dodatno pozove svoje najbliže, da ih podseti da novac uplate na njen račun, do datuma koji je odredila, a to je 1.decembar. Karolin kaže da to čini bez dvoumljenja, i da je ovo važna lekcija njenoj deci, kako bi se troškovi ravnomerno rasporedili, u jeku krize životnih troškova, kako navodi za 'DailyMail'.

Pročitajte još: Kako se piše: Srećni Novogodišnji praznici ili srećni novogodišnji praznici, rešite nedoumicu

Ona je šaljivo rekla u svojoj izjavi:
- Ako ne platiš do 1.decembra, ne dolaziš. Naravno, nije svima bilo pravo pa su gunđali ''imam nekoliko dece'', ali na kraju dana to zapravo nije moj problem, zar ne? zaključila je ona.

Pročitajte još: NEVEROVATNO ali istinito: Pre nego što su se pojavili ljudi, prve divlje ruže su cvetale!

Karolin je takođe izjavila da dok je neki smatraju škrticom, ima i onih koji misle da je ovo sjajna zamisao. Kako je došla na ovu ideju, za 'Fabulous Magazine', rekla je:
- Moj plan pojednostavljuje večeru, i osigurava da svi kažu šta žele i pomažu, i da se niko ne suočava sa finansijskim problemima, nakon Božića.
- Ulogujem se u svoj bankovni račun, i proverim ko je platio za Božićnu večeru u novembru, objašnjava ona, i dodaje- Iznos koji naplaćujem uključuje i troškove struje, i ne opterećujem se uopšte...ovo je jedini način da se to izvede.

Inače, ova žena čvrste ruke ima petoro dece, koji imaju od 24 do 37 godina, a takođe je i baka, a u doprinosu učestvuju svi, pa i unučići preko 2 godine, kojima naplaćuje 5 funti, a mlađima 2,5 funte! Partneri svoje dece takođe nisu izuzeti od naplate obroka za ovu priliku.

 

BONUS VIDEO: 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas