Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
симболика венчања у сну

Шта сан о СВАДБИ може да вам говори? Листа значења је подугачка

Многи људи сањају брак или церемонију венчања. Али шта то заправо значи и какву скривену поруку може да носи такав сан откривамо овде

1654886751_bride-g0cf2d4a38_640.jpg
Фото: Пиксабеј
Oglas

Да ли сте икада сањали да сте млада или младожења на венчању? То је уобичајен симбол сна, иако значење може бити и дословно. Постоје различити начини тумачења снова о браку.

Прочитајте још: Шта бисте ви предузели да вам се деси овако нешто? Младина мама је на дан ВЕНЧАЊА урадила неопростиву ствар

Наравно, најочигледније значење снова о браку је лако препознати. Ако сте верени, у озбиљној вези која иде ка промени, тек сте се венчали или планирате венчање, онда ови снови могу једноставно бити ваша подсвест која обрађује ваша будна сећања и искуства. Ако је то случај, вероватно не морате да тражите даље да бисте протумачили овај сан. Чак и ако је сан узнемирујући или изазива анксиозност, велике су шансе да је то једноставно ваша подсвест која ослобађа стрес у вези са вашим предстојећим венчањем.

Желите да се венчате

Сигмунд Фројд је претпоставио да су неки снови облик испуњења жеља у којем вам ваша подсвест говори шта желите јер ваш его није у стању да вас учини свесним тога у вашем будном животу. Стога, у неким случајевима, снови о браку су само ваш мозак који спава и говори вашем будном мозгу да желите да нађете животног партнера.

Посвећени сте нечему

У симболичком сну, венчање може бити симбол из снова који показује посвећеност, не нужно вољеном другом, већ нечему важном у вашем животу. Ово може бити охрабрење да се посветите нечему као што је посао или пројекат, или једноставно може показати колико сте посвећени било чему чега се латите

Желите или доживљавате нови почетак

Венчање је почетак нове фазе у животу, а када у сну постоји брак, то може значити да или желите нови почетак или сте тренутно у процесу испочетка.

Размишљате о партнерству

Венчање такође може указивати на партнерство на чекању. Ово може бити романтично партнерство, али то није једино тумачење. То такође може бити пословно партнерство, ново пријатељство или партнерство на пројекту, на пример.

Морате да решите негативну ситуацију

Ако је венчање у вашем сну на неки начин катастрофално, онда вам сан говори да нешто чему сте посвећени, а што не иде како сте планирали, треба да се поправи. То вам показује да морате да се побринете за ситуацију пре него што се погорша.

Непоуздана потенцијална сарадња 

Ако сањате да сте устали пред олтаром, то може указивати на то да је партнерство или сарадња на чекању са неким непоуздана. Овај сан сугерише да погледате дубље да видите да ли је то заиста партнерство за вас.

Шта још симболика венчања може значити и у ком контексту 

  • Венчање у цркви може значити да је сан о духовној заједници или традиционалним вредностима.
  • Венчање у канцеларији сугерише да се сан односи на ваш радни живот.
  • Венчање у ординацији или болници (или другој здравственој установи) указује да се сан односи на физичко, ментално, емоционално или духовно здравље.
  • Венчање на отвореном сугерише да можете пронаћи слободу у јединству или партнерству.
  • Венчање близу воде указује на то да морате да интегришете и уједините своје емоције.
 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas