Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Чудни разлози због којих неки људи САЊАЈУ ЦРНО-БЕЛО – и како то може бити ОДРАЗ ЕМОЦИОНАЛНОГ СТАЊА

БИЗАРНИ снови остају у глави и након буђења, а посебно је узнемирујуће када се ненормални елементи појављују изнова и изнова

1648130544_eye-g120747ad3_1280.jpg
Фото: Пиксабеј
Oglas

Ако су ваши снови обично спектакл у пуној боји, нагли прелазак на црно-бело може сигнализирати необичну емоционалну активност иза сцене. Може постојати неколико објашњења да се ваши снови изненада јављају у црно-белој боји, али прво искључите очигледне утицаје као што је ТВ маратон старих филмова.

Ако нисте гледали репризе "Птице" и "Психо", можда је проблем нешто у вашој психи.

Недостатак емоција

Благе шеме боја могу указивати на „недостатак емоционалног учешћа у сну“. То би могло значити да се осећате обесправљено и да не можете да поделите своја права осећања са људима у свом животу.

Прочитајте још: 10 знакова да сте ВИСОКО ИНТЕЛИГЕНТНИ, тврде стручњаци - да ли се препознајете у неком од њих

Страх од осећања

То такође може представљати страх од онога што осећате – посебно ако се дуго борите са емоционалним проблемом и не можете да дођете до решења.

Фото: Пиксабеј

Када покушавате да преживите период емоционалних превирања, пишу стручњаци, ваша подсвест може покушати да вам пружи „одмор“ тако што ће смањити засићење ваших снова.

Треба ми пауза

Ако се ваш црно-бели сан састоји из низа свакодневних догађаја, или ако се елементи сна понављају, то је још један показатељ да ваш ум покушава да вам да времена да се опустите и престанете да бринете.

Међутим, ако су ваши снови збуњујући и узнемирујући, али и даље црно-бели, могло би се догодити нешто друго.

Скривене бриге

Снови који укључују кратке догађаје или вам показују прошле догађаје са делимичним детаљима могу сигнализирати скривену забринутост због ситуације за коју сте се надали да је решена.

Ови снови можда покушавају да вам помогну да схватите „праву причу“ или наставите да истражујете нечије сумњиво понашање. То је знак да немате довољно јасну слику о особи или догађају у вашем животу.

Недостатак контроле

Током изазовног времена или животне промене, то такође може сигнализирати недостатак контроле.

Несрећа вас стално прати, планови се отказују или особа у вашем животу манипулише - у сваком случају, тај недостатак контроле одражава се у вашем досадном, туробном сну.

Ниске гране

Или, може открити осећај малодушности након "одустајања" на животном путу, посебно у љубавним питањима или каријери.

Ако пристајете на мање него што заслужујете, тај црно-бели сан може бити знак упозорења и позив на акцију: слушање интуиције могло би да вас спасе и од досадног живота.

БОНУС ВИДЕО:

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas