· · Коментари: 0

Да ли сте РОМАНТИЧНИ или СКЛОНИ ПРЕВАРИ? Оно што прво видите на слици говори много о томе КАКО ВОЛИТЕ

ОВА оптичка илузија могла би открити много о томе како волите у романтичној вези у зависности од тога шта прво видите

1649758468__________________________________________________________________________5448888888800089588.jpg
Фото: Октавио Окампо

Шта сте прво уочили на фотографији?  Постоје четири различите слике скривене у оптичкој илузији - свака даје увид у то како волите и шта вас спречава у томе.

Неки људи прво виде лице старца, други виде млађег господина на коњу, многе прво привуче млада девојка која лежи поред реке, а неки прво уоче лук изнад реке.

Сваки од њих одређује ваш поглед на везе и како се понашате у њима, па да ли сте беспомоћни романтичар или склони варању?

Фото: Октавио Окампо

Ако прво видите лице старца, то значи да никада нећете изгубити из вида ширу слику. Нисте неко ко ће пасти с ногу драматичним романтичним гестовима, већ више волите некога ко улаже време, труд, енергију и напоран рад који стварни односи захтевају.

Прочитајте још: Оптичка илузија од које је многе ЗАБОЛЕЛА ГЛАВА: Да ли можете да откријете шта се дешава са ЊИХОВИМ НОГАМА

Ако сте на први поглед видели човека како јаше коња, онда то значи да вас је тешко задржати.Иако то не значи нужно да ћете преварити своје романтичне партнере, то сугерише да често тражите особу својих снова, чак и ако је она испред вас. Волите да вам се удварају и ако вам недостаје пажња партнера, можда ћете почети да тражите негде другде.

Ако видите девојку како лежи поред реке, то може значити да сте на ивици или сте одустали од проналаска вечне љубави. Иако можда желите да се бавите романсом, све више постајете опрезни да она не успе и одустајете пре него што је имала прилику да процвета.

Ако је камени лук изнад реке био прво што сте приметили, то би могло сугерисати да више жудите за авантуром него за стабилношћу. Можда се плашите да ће вам везе стати на пут вашем дивљем духу и осећају за авантуру, али то не значи да не можете пронаћи партнера са толико дивље стране као што је и ви имате.

БОНУС ВИДЕО:

 
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.