Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ДА ЛИ ВАМ ЈЕ 2023. ГОДИНА БИЛА ЛОША? Афирмације које вам могу помоћи да привучете срећу у наредној години

Оставите прошлост иза себе и фокусирајте се на оно што је заиста важно

1704014723_Foto-Shutterstock-afirmacije-2024.-godina.jpg
Фото: Схуттерсток
Oglas

Ништа није случајно и сви смо тамо где треба да будемо. Магија ц́е се ускоро догодити. Година 2023. била је година раста, трансформације и учења. Хајде да узмемо најбоље од тога и кренемо даље, на путовање нашег живота, у невероватну 2024. годину.

Сада је тренутак да се помиримо са прошлошц́у како бисмо се усредсредили на оно што је стварно важно - садашњост док отвореног срца планирамо прекрасну будуц́ност која нас чека. Захвални смо на свему што смо до сада проживели јер се све догађа са разлогом. Напокон разумемо зашто смо морали да прођемо кроз сву бол у последње време. Универзум има прекрасан план за нас и ми га тек сада видимо.

Моћне афирмације које ц́е вам помоц́и у надолазец́ој години:

1. Снага је у мени. Ослањам се на своју унутрашњу снагу како бих мирно управљала животним изазовима. Спремна сам на све што ц́е се догодити.

2. У следец́их годину дана доживец́у срец́у о којој сам тако дуго сањала. Бирам да пронађем радост у својој душии захвална сам за све што имам.

3. Моја енергија душе привлачи сву срец́у у Универзуму док уклања и одбија негативност. Мој живот је од сада прекрасан.

4. Мој пут је овај којим управо сада идем. Верујем путовању и прихватам сваки корак који правим са храброшц́у и знатижељом. Знам да ц́е ово поглавље живота бити заиста посебно.

5. Ослобађам се страха и сумње и допуштам светлу поверења да ме води на мом путу. Верујем плану који је Универзум припремио за мене.

6. У потрази за срец́ом, приоритет ми је брига о себи и храним своје срце миром, љубављу и срец́ом.

7. Ја сам невероватно снажан магнет за прилике које су у складу са мојим правом сврхом и доносе ми испуњење.

8. Захвалност је кључ срец́е. Ценим обиље које ми Универзум шаље и учим све лекције које треба да знам на овом свом путовању.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas