Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ТЕСТ ЛИЧНОСТИ

Добро погледајте слику: Оно што ПРВО УОЧИТЕ открива ваше скривене особине личности

Оптичке илузије вам могу помоц́и да научите скривене особине ваше личности

1680700597_naslovna-mozgalica.png
Пхото: Тwитер принтсцреен/ Травелока Малаyсиа
Oglas

Оптичке илузије су забаван начин не само да одредите колико брзо можете да решите компликоване загонетке, помоц́у своје моц́и запажања и здравог разума, вец́ вам такође могу помоц́и да научите скривене особине ваше личности.

Што се тиче тога како тест оптичке илузије може помоц́и у одређивању ваше личности, многи стручњаци за психологију верују да ваша перцепција може открити много о томе како ваш ум функционише и на коју страну нагињете.

Зашто људи виде различите ствари у оптичким илузијама?

Различити људи имају тенденцију да различито примец́ују или перципирају исту слику због својстава визуелних области мозга – дакле у зависности од тога како примају и обрађују информације. Стога, начин на који „видите“ или „перципирате“ слику има више везе са начином на који ваш мозак ради, а мање са вашим очима или видом.

Ево једног таквог једноставног, али занимљивог теста личности односно оптичке илузије. Све што треба да урадите је да се фокусирате на оно што прво видите и да то забележите. Спремни? Погледајте слику испод.

Ова слика има два доминантна дела – крокодила и чамац. Након што забележите шта сте ви (и ваши пријатељи/породица) прво видели, прочитајте у наставку шта ова два симбола представљају.

Ако сте прво угледали крокодила

Ако је прва ствар коју идентификујете крокодил, онда то значи да сте склони да се фокусирате на ширу слику. С друге стране, ово помаже да се брже прође кроз проблематична времена, без опседнутости сваком ситницом која вам се нађе на путу. Али, са друге стране, можда ц́ете морати да сносите последице пропуштања неких кључних ствари, јер не читате између редова. Недостаје вам фокус и обично имате мање стрпљења. Међутим, генерално сте хладне главе, што вам помаже да преузмете контролу, посебно када се сви остали боре са стресом.

Ако сте прво угледали чамац

Ако је прва ствар коју приметите чамац, онда имате јединствен приступ животу уопште. Не волите да играте по правилима и не придржавате се обичаја док не схватите логику њиховог постојања. Цените мале ствари у животу и радије бисте се лепо провели у дневној соби са затворенима, уместо да идете на планинарење са 15 људи. Имате ограничен круг пријатеља, али оне које имате разумеју вас као нико други.

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas