· · Коментари: 0

"ТРОШИМО ПАРЕ НА СЕБЕ И НЕЋЕМО БЕБУ": Ми смо тај пар који не жели децу - разлог шокира Србе

Млади брачни пар из Калифорније открива зашто не жели децу - имају ставове који шокирају посебно припаднике старије генерације

1680087525_Instagram-printscreen-DailyMail.png
Фото: Инстаграм принтсцреен/ДаилyМаил

Брачни пар Тејлор (28) и Џастин Васу (27) из Калифорније, који је на директорској позицији у једној ИТ фирми, сматрају да би било врло неодговорно да у овом тренутку добију децу, а заједно су већ шест година. Истичу да не желе да буду очајни, јер добијање наследника изискује много одрицања, као и велика финансијска средства, те они сада нису спремни на такву врсту жртве.

Са друге стране, откривају да имају секс 4 пута недељно, спавају ноћу као бебе, викенде проводе ленчарећи и редовно путују. Себе су етикетирали као ДИНКС, што је на енглеском скраћеница за „дуал инцоме но кидс“ (двоструки приход без деце). 

Фото: Инстаграм принтсцреен/ДаилyМаил

Мада имају став да стање на рачуну умногоме одређује и тренутак добијања потомства, они ипак не штеде за то, већ за кућу која им се много свиђа. Такође, Тејлор признаје да се плаши промена које дете доноси у односу између супружника.

- Вец́ина људи каже да ти је живот готов кад добијеш децу. Зато их ни не желимо. Људи ми некад набијају кривицу кад ми причају да ми биолошки сат откуцава. Ја им кажем – ви сте бесни због последица својих поступака, не желим да будем очајна као ви. Можемо да радимо шта год хоц́емо, кад год желимо, и не желим да одустанемо од тога - рекла је Тејлор.

Са Џастином је отпочела романсу још на колеџу 2017. Од тада су нераздвојни и никада нису помишљали да напусте једно друго. Венчали су се у јуну прошле године. Међутим, уопште не размишљају о томе да добију бебу.

- Изгубили смо две године живота због ковида. Обоје волимо да путујемо – то је одувек била основа наше везе. Сада свет поново функционише, желимо да посетимо сва места која смо пропустили - објашњава.

И додаје да би им дете тренутно било само сметња у остваривању њихових планова и исуњавању великих жеља, будући да имају на уму ове године да посете: Мексико, Колорадо, Јуту, Тексас, Њујорк, Италију...

- Ретко ц́ете видети пар са новорођенчетом који путује на Тахити. Клинци су потпуно зависни од тебе - искрена је Тејлор.

И признаје да још увек није спремна да постане мајка, већ жели и даље да ужива са својим суругом. Верује да то што и даље нису добили дете им помаже да задрже њихов страствен однос.

- Када добијете децу, ваши викенди су готови, заборавите на вечерње изласке, а интимност одлази у тоалет. Навикли смо да имамо редован и врло узбудљив секс. Финансијски и психички нисмо спремни. И даље желим да проводим време и да се забавим са својим мужем. Тренутно заиста уживамо што смо млади и заљубљени, и не осец́амо потребу да имамо децу у скорије време - закључила је.

БОНУС ВИДЕО: 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.