Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
SPACEX турнеја

Јапански милијардер нуди БЕСПЛАТНО путовање: Тражи 8 људи за пут око Месеца

Јапански милијардер Maezawa Yусаку тражи 8 људи који ће га пратити на туристичком лету на Месец 2023. године.

1615298934_earth-1544757_1280.jpg
Фото: Пиxабаy
Oglas

Maezawa објавио је на Твитеру да ће покрити све трошкове турнеје "деарМоон" на Месец 2023. године, чиме ће постати први приватни путници на таквом путовању са СпацеX-ом Елона Муска.

У видео поруци 45-годишњи милијардер је навео да ће СпацеX турнеја бити посебна експедиција јер је закупио сва места.

Прочитајте још: Све се догодило пре 800 МИЛИОНА ГОДИНА: Киша метеорита пала је на Земљу и Месец и тада нам донела КЉУЧНИ ЕЛЕМЕНТ

- Тражим осам људи, ићи ћемо с ракетом "Старсхип" коју је произвео СпацеX - рекао је Маезаwа.

Путовање ће трајати шест дана јер ће три дана требати за одлазак и три за повратак.

- Учесници неће плаћати никакве накнаде - навео је милијардер.

Маезаwа је рекао да је раније планирао да одабере уметнике попут певача, плесача или писаца познатих по целом свету, али сада верује да се "свака особа која ради нешто креативно може назвати уметником".

Прочитајте још: ЗНАЧАЈНО ОТКРИЋЕ: Научници пронашли ВОДУ на МЕСЕЦУ (ВИДЕО)

- Којом год  активношћу се бавили, ако идете у свемир, можете померити границе како бисте на неки начин помогли другим људима и друштву. Желим да имам некога са овом врстом потенцијала. Јесте ли задовољни оним што радите сада? Можете ли учинити нешто боље и веће одласком у свемир? Ако вам одговара, придружите ми се. Позивам све који могу да допринесу човечанству, без обзира на њихово порекло - казао је Маезаwа.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas