Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
психологија

Једноставним тестом откријте колико волите себе: Одговорите на следећа питања

Колико и да ли волите себе?

1660295274_woman-gc6cce89d9_1280.jpg
Фото: Пиxабаy
Oglas

Познати руски психолог Михаил Лабковски поделио је са својим пратиоцима тест који открива колико запаво волите себе. Врло је једноставан, потребно је на 10 питања да одговорите искрено.

Одговоре креирајте на следећи начин:

  • увек - 1 бод
  •  понекад - 2 бода
  • никад - 3 бода

Почнимо са тестом:

  •  Свиђа ми се мој изглед.
  • Сигуран сам у своје способности.
  • Сматрам себе добром особом.
  •  Не кајем се због грешака које сам направила, оне су створиле моје искуство.
  • Не знам како да будем завидна особа.
  • Не поредим се ни са ким.
  • Сматрам себе добронамерном особом.
  •  Волим да говорим о својим годинама.
  • Отворено причам о совјој професији.
  • Уживам да примам комплименте.

Прочитајте још: ТЕСТ ЛИЧНОСТИ који показује каква сте заправо ОСОБА: Откриће ваше најдубље мисли за неколико минута

Саберите све бодове и резултат који добијете указује на решење теста:

- до 12 поена - Безусловна љубав

Невероватан резултат који показује да знате да волите себе безусловно. Прихватате себе онаквим какви јесте, не тражите мане у себи, уверени сте у своју јединственост и јединственост. Имате осећај да сте способни за све: одличан професионалац у својој области, лако постиже успех (укључујући и финансијски успех), диван партнер, пријатељ и родитељ који је у стању да развије осећај љубави и самопоуздања у свом детету. Наставите тако!

- до 13-20 поена: На добром сте путу

Као и већину људи, муче вас сумње у ваше способности. Међутим, генерално гледано, покушавате да научите да волите и прихватите себе, улажете напоре да стекнете ово најважније осећање. На правом сте путу! Покушајте чешће да слушате себе и своје жеље, да се фокусирате на побољање власитет слике о себи

- 21 и више: Постоји проблем

Нажалост, не волите себе много. Можда је то последица тешког детињства, због којег сте навикли да будете у лошем положају. На срећу, сама спознаја да је могуће и потребно волети себе већ ће вам помоћи да превазиђете ову препреку. Почните одмах да говорите шта вам се свиђа, а шта не, радите шта желите. Консултујте се са стручњаком из области психологије. Ускоро ће се љубав пробудити, а живот кренути набоље.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas