Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

КАД СТВАРИ КРЕНУ ЈУЖНО: Саут Парк се немилосрдно наругао Сасексовима, али НЕКОМЕ ИПАК НИЈЕ СМЕШНО (ВИДЕО/ФОТО)

Адвокати надзиру дешавања у даљим епизодама цртаћа

1677145984_profimedia-0724308620-Megan-south-park-naslovna.jpg
Пхото: Профимедиа
Oglas

Сатирични цртани филм ''Соутх Парк'' многе епизоде је посветио исмевању и карикирању познатих личности. Нису штедели никога, а врло често се дешавало да пар година унапред предвиде дешавања, као онда када су направили епозоду где се Доналд Трамп појављује као председник Америке, што се касније и обистинило.

Да прате дешавања у свету показали су и овог пута, када су се у новијој епизоди фокусирали на ''принцезу и принца од Канаде'', алудирајући на принца Харија и његуву супругу Меган. У епизоди коју су назвали '' Светска турнеја приватности'', критички су се осврнули на жељу Сасексових да сачувају своју приватност, док у исто време издају мемоаре, документарац, и износе прљави веш из свог живота на двору, односе са обе породице и борби са медијима.

Фото: Профимедиа

Они су на духовит начин испричали свој утисак, али ово ипак није свима било смешно. Након што је емисија емитована, појавили су се извештаји који сугеришу да је 41-годишња Меган ''узнемирена и није одушевљена'' овим ругањем, и не тако ласкавим приказом пара, преноси ДаилyМаил. Један од краљевских коментатора је чак тврдио да су се адвокати Сасексових намерили на анимирану серију.

Фото: Профимедиа

Међутим, портпарол Харија (38) и његове супруге, сада је осудио спекулације да планирају да туже творце Соутх Парка, због сатиричне епизоде, наводећи их као ''досадне и неосноване'', у изјави датој Неwсwееку.

У краткој изјави, не помињу тврдње да ће адвокати пара пратити емисију, како би видели да ли ће овај цртани покренути нове нападе на пар у будућности. 

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas