Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Која сте БОГИЊА из грчке митологије? Урадите кратак тест тако што ћете искрено одговорити на пиртања

Завирите у своју подсвест и сазнајте нешто ново о себи

1692098949_shutterstock_2081074642.jpg
Фото: Схуттерсток
Oglas

Ако уживате у психолошким тестовима, имамо један за вас. Они често откривају дубље слојеве наше подсвести, и то само ако искрено одговорите на питања.

Све што вам је потребно су папир и оловка те опуштено стање ума. Испружите испред вас тест личности који ће открити којој грчкој богињи ваша природа одговара. Запишите бројеве одговора с којима се највише слажете.

Шта вам привлачи највећу пажњу?

1. Ваша каријера

2. Брига о здрављу и физичкој активности

3. Контрола над сопственим животом

4. Размишљање о тајнама и смислу живота

5. Ваш изглед и телесно задовољство

6. Породични односи

7. Ваш унутрашњи свет

Сада изаберите епитет који вас најбоље описује:

1. Рационални

2. Самостални

3. Доминантни

4. Интуитивни

5. Усмерени на задовољство

6. Захвални

7. Заштитнички настројен

Изаберите боју која вам највише привлачи:

1. Црвена

2. Зелена

3. Љубичаста

4. Црна

5. Ружичаста

6. Смеђа

7. Наранџаста

Сада изаберите свој омиљени хоби или начин провођења времена:

1. Посао је мој омиљени хоби

2. Бављење спортом

3. Било која активност која укључује партнера

4. Проучавање езотерике

5. Козметички третмани

6. Активности с породицом

7. Медитација

Који вас свемирски објекат или планета привлачи највише?

1. Марс

2. Месец

3. Сунце

4. Плутон

5. Венера

6. Земља

7. Нептун

Резултати:

Атина – највише бројева 1

Ви сте оличење Атине. Независни сте и амбициозни, постижете велики успех у свом пољу и тежите сталном напретку. Ваша храброст и екстравертна природа вас чине истакнутим у друштву. Имате рационалан приступ и трагате за истином. У љубавним односима, очекујете једнакост и не плашите се самоће. Такође, исту верност очекујете од партнера. У породици, често заузимате посебно место.

Артемида – највише бројева 2

Природним карактером сте интровертни, али истовремено независни. Обожавате природу и животиње те често проводите време у контакту с њима. Активни сте и посвећени физичком здрављу. У партнерским односима, брак није високо на вашој листи приоритета, док друге вредности препознајете као важне. Ваша доследност и поузданост вам осигуравају поштовање других.

Хера – највише бројева 3

Екстровертни сте, склони контроли и доминацији, због чега многи осећају поштовање према вама. Имате тенденцију контроле и често се сусрећете с љубомором. У браку или односима, желите да одржите равнотежу  и постигнете једнакост, иако понекад изражавате заштитнички став. Важно вам је да вам други признају вредност.

Перзефона – највише бројева 4

Ваша интровертна природа тежи за унутарњом контролом и моћи. Занимају вас тајне и дубљи смисао живота. Интуитивни сте и често размишљате изван оквира. Интензивно пратите свој унутарњи свет. Везе с мајком могу бити комплексне, а односи с мушкарцима често су дистанцирани.

Афродита – највише бројева 5

Ваша личност је усклађена с Афродитиним атрибутима љубави и лепоте. Уживате у задовољствима и лепоти света око себе. Брига о изгледу и телесној привлачности вам је важна. Привлачите пажњу својом женственошћу и шармом, али исто тако можете бити привржени својој самосталности.

Деметра – највише бројева 6

Ваша природа је нежна и брижна. Волите бринути о породици и деци те се трудите да сваку активност обављате с љубављу. Посвећени сте задацима које преузмете и успешно их завршавате. Имате посебан однос са својом породицом, посебно с децом.

Хестија – највише бројева 7

Усмерени сте према свом унутрашњем свету. Пријазни сте и љубазни, те избегавате конфликте. Ваш живот је усмерен на мир и унутарњу равнотежу. Градите дубље пријатељства с људима који вас разумеју, не обазирући се на њихов статус. Ваша дубока душа вас води.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas