Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЖИВОТНЕ НАВИКЕ

Можда је то ТАЈНА: 7 навика које УСПЕШНИ људи раде пред одлазак на спавање

Сасвим обичне рутине које и ми можемо применити већ од вечерас

1614817105_Depositphotos_170490038_s-2019.jpg
Фото: Depositphotos
Oglas

Тајна успеха неких људи и није толико компликована, колико нам то може изгледати на први поглед. Можда је реч о рутинама, посебно вечерњим рутинама који ће нам наредни дан учинити далеко успешнијим и плодоноснијим.

Прочитајте још: Ни КИНА није остала ИМУНА! МИЛИОНИ ТЕЛЕФОНА остали без купаца због КОРОНА ВИРУСА

Доносимо вам седам навика које имају успешни људи, а које претходе одласку на спавање.

Непосредно пре спавања успешни људи обично су недоступни и престају са гледањем нове поруке

1. Брига о телу, туширање, пилинг лица или темељно уклањање шминке. Успешни људи свом телу, нези и лепоти свако вече посвете бар неколико минута.

2. Успешни људи верују свом телу и својој интуицији, а увече једу оно што осећају и што је посебно добро за њих. Наиме, њима је њихово лично искуство важније од трендова или препорука стручњака.

Прочитајте још: Кристина има 23 године, и 11-оро деце и управо је открила још ЛУЂИ план (ФОТО)

3. Едукују се и пре одласка на спавање. Свако вече, одвоје бар неколико минута за напредак у неком одређеном подручју, ментално се стимулишу. У крајњој линији, то је добро за главу, осећња и способности. Чак и ако је то само пет до десет минута.

Испланирају наредни дан, како би спремни и смирени дочекали јутро и нове обавезе...

4. Испланирају наредни дан, како би спремни и смирени дочекали јутро и нове обавезе. 

5. Прослављају успехе дана за њима. Поглед уназад многим успешним људима је једнако важан као и гледање напред: што сам постигла данас?На чему сам захвална? 

Прочитајте још: 4 речи са ДЕТЕТОВОГ цртежа једној су мами СЛОМИЛЕ срце (ФОТО)

6. Опуштају се за добар сан, јер је он кључ за успешан живот. Како бисмо могли добро спавати, морамо увече узети време за опуштање. Успешни људи се опуштају читајући нешто, гледајући серију или сликајући, радећи нешто рукама или медитирајући. 

7. Увек су офлајн. Непосредно пре спавања успешни људи обично су недоступни и престају са гледањем нове поруке. У крајњој линији, ионако се ништа не мора и не може учинити преко ноћи, а оно што се појави увече може и мора причекати следећи дан. 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas