Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Начин на који се ТУШИРАТЕ може рећи много о вама: Да ли прво перете рамена, лице или косу?

У коју групу људи ви спадате?

1689947436_Foto-Shutterstock-tusiranje.jpg
Oglas

Експерт за животни стил Ана Мукерџи открива је да део тела који прво оперете говори много о вашој личности. Људи који прво оперу лице под тушем воле новац. Ови људи често имају проблем да се усагласе са другима, јер је њихово гледиште о овој теми тешко разумети.

Рамена

Они који одмах перу рамена имају буквално тенденцију да „носе свет на својим раменима“. Описујуц́и њихову оданост, Ана је рекла да ови људи не престају са оним што раде док се потпуно не исцрпе. Ови људи су лојални и поуздани.

Пазух

То значи да сте врло поуздана и пажљива особа. Ана је, међутим, потврдила да можете бити и помало наивни и да вам недостаје самопоуздања.

Груди

Поштени и лојални људи имају тенденцију да прво оперу груди под тушем, тврди Ана. Нажалост, она каже и да су ти људи обично под стресом јер имају потребу да се све и у сваком тренутку онако како би по њиховим мерилима требало.

Коса

Ако оперете косу пре било ког другог дела тела,највероватније сте безнадежни романтичар. „Често сте уроњени у своје мисли“, и према Анином мишљењу мишљењу „имате темперамент интелектуалца и уметника“.

Било који део тела

Ако немате конкретану  рутину прања тела, вероватно сте веома авантуристички расположени. Сигурно је да никада не волите да вам буде досадно, посебно када су у питању везе. Ана  је такође додала и да су те особе најчешће скромне и веселе.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas