Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

НАЈБИЗАРНИЈА ИМЕНА ЗА ДЕЦУ: Родитељи понекад у жељи да буду што другачији знају да претерају

Неки бирају једноставнија и традиционалнија имена, док су други креативнији и уникатнији, а неретко и бизарнији.

1710409703_shutterstock_624406115.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

 

У свету познатих то и није толико необично. Навикли смо на имена попут Норт (ћерка Ким Кардашијан и Кањеа Веста), Епл (ћерка Гвинет Палтроу и Криса Мартина), Слим Изи (син манекена и инфлуенсера Наре Смит и Лакија Блуа Смита), X Æ А-Xии (син Илона Маска и Грајмс)...

Међутим, од ,,обичних смртника" обично не очекујемо превелико експериментисање. Управо због тога је пример који ћемо данас представити посебно изненађујућ.

Смишљање имена за бебу је један од највећих изазова сваког родитеља. Неки бирају једноставнија и традиционалнија имена, док су други креативнији и уникатнији, а неретко и бизарнији. Понекад њиховој у жељи да буду што другачији знају да претерају, шокирајући своју околину.

У свету познатх то и није толико необично. Навикли смо на имена попут Норт (ћерка Ким Кардашијан и Кањеа Веста), Епл (ћерка Гвинет Палтроу и Криса Мартина), Слим Изи (син манекена и инфлуенсера Наре Смит и Лакија Блуа Смита), X Æ А-Xии (син Илона Маска и Грајмс)...

Међутим, од ,,обичних смртника" обично не очекујемо превелико експериментисање. Управо због тога је пример који ћемо данас представити посебно изненађујућ.

АБЦДЕ је само почетак

Једна мајка је појурила на ТикТок како би открила имена која планира да да својој будућој деци. Како је навела њен син носи име АБЦДЕ, те да воли своје име.

@nchimad Replying to @madmishelle #greenscreenvideo IKYFL. “Everybody so creative”😭😩 because I know we’re going to see these names in the future. I just know it. I’m sickkkk. Names are evolving in a wild direction chileee. I’m sensing a lot of name changes in the future. #wildnames #alphabet #longervideos #fyp#crazynames #ikyfl #thefuture#wtf #blackgirltiktok #foryou #nametrend ♬ original sound - ✨ND✨

Потом је отишла до играчке на којој су била исписана слова енглеске абецеде и објаснила да ће сваком будућем детету припасти део слова. Истакла је да ће се друго дете звати ФГХИ, треће ЈКЛМНОП, четврто QРСТУВ и пето WXYЗ. 

Људи нису били сигурни да ли је озбиљна или се само шали. Многе није изнедадило име првог детета јер име АБЦДЕ постаје све популарније у Америци, али до сада није било случајева где су родитељи отишли толико далеко да искористе сва слова абецеде.

(Ало)

 

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas