Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

НЕОБИЧНЕ СТВАРИ КОЈЕ ЉУДИ РАДЕ ПОД ТУШЕМ: Погледајте ритуале који ОПУШТАЈУ

Неки људи перу зубе док се туширају, да би уштедели време или из других практичних разлога. Међутим, постоје бројни други ритуали који нас опуштају или које једноставно ценимо.

1702205066_1928785_stockphotocutebeardedmansinginginthebathroomusingtheshowerheadwithflowingwaterinsteadofa1149584657_ff.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

- Радим дуго и морам да максимално искористим време одмора. Зато перем зубе под тушем, штеди ми време. Мислио сам да је то нормално, али моја девојка мисли да је то апсолутно одвратно, па сам обећао да то нећу чинити код ње - рекао је 29-годишњи Дејвид из Бирмингема.

- Туш ми даје осећај сигурности, улазим под њега када сам нервозна. У ноћима када не могу да спавам или када имам немирне мисли помаже ми туширање. Када сам имала болан побачај, сатима сам седела под млазом топле воде, тихо тугујући. А када ми је један превише еспресо мартинија задао исцрпљујућу анксиозност на одмору, отишла сам право у купатило и остала тамо два дана - рекла је Саманта (45) из Борнмута.

- Увођење малог четвороминутног тајмера за јаја под тушем је једна од најбољих ствари које сам икада урадио. Тако да знам да моја ћерка тинејџерка неће проводити превише времена тамо. У исто време, мој петогодишњи син то види као 'забаван' изазов да се опере пре него што време истекне, а ми штедимо јер смо сви пажљивији да се држимо временског ограничења - Џеки, 52, из Сарија, открила је своју причу.

- У петак или суботу увече, углавном пред излазак, волим да се почастим 'туширањем пива'. Управо тако звучи - попијем пиво под тушем, обично јако белгијско, и не могу да опишем колико је сјајно - нагласио је Мик (42) из ​​Бедфордшира.

- Као власник предузећа са много тога на уму, волим да ми туш буде врућ. Чекам да све испари, а онда током туширања испланирам дан и шта треба да се уради и све то испишем на замагљеном стаклу. Онда се сетим шта сам написао и понављам током дана - открио је 37-годишњи Пол из Есекса.

- Свако јутро започињем леденим тушом. Одлично је и за моје психичко и за физичко здравље, а после туширања излазим освежена, бистре главе и пуна енергије за цео дан. Хладна вода даје огроман ударац допамина, па сам чак почео да искључујем свој бојлер у потпуности тако да вода није чак ни млака. Једини проблем је када заборавим да га поново укључим, па се и мој 11-годишњак окупа у хладној води! – рекла је 44-годишња Хана из Лондона.

- Волим да певам и најбоље место за вежбање је увек био туш. Пара ми греје гласне жице, а акустика је одлична због плочица. Не знам да ли то има везе са науком, можда и вибрације воде имају везе са тим – али ја увек певам под тушем и охрабрујем своје студенте музике да учине исто - рекао је 52-годишњи Бен из Корнвола.

- Недавно смо купили и реновирали нашу кућу из снова, а туш нам је омиљени део. Наручио сам уметнику да нам наслика карикатуре мене и супруге голе на плажи, које смо одштампали на плочицама, а време које проведем под тушем ми сваког јутра измами осмех на лице - открио је Тим (39) из Ховеа.

- Нисам навикала да стојим под тушем. Уместо тога, више волим да седим на поду, уз неку лепу опуштајућу музику, затворим очи и замислим да седим испод тропског водопада - рекла је 37-годишња Кејтс из Есекса, пише Гардијан.

 

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas