Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Нико не спрема оброке као ЈОВАНОВИЋ! Енглези су ПОЛУДЕЛИ за његовим бизарним вечерама (ФОТО)

Мушкарац је преко ноћи постао интернет сензација након што је на Инстаграму поделио своје бизарне изборе вечерњег оброка

1645540794_pjimage---2022-02-22T153916.572.jpg
Фото: Принтскрин/Инстаграм/ superpedjason
Oglas

Џејсон Јовановић, 45, је добио налог на платформи кроз посао, али је тврдио да није имао појма шта да објави, па је одлучио да почне да снима своју храну.

Самац из Шефилда, у Јужном Јоркширу, привукао је више од 30.000 обожавалаца захваљујући својим необичним оброцима - укључујући штапиће од ракова са чипсом од феферона и сиром.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Daft Jason (@superpedjason)

Али Џејсон каже да не разуме 'фрку' и инсистира да његов статус самца нема никакве везе са његовим кувањем. За Миррор је рекао : „Никада нисам био тако добар у кухињи. Добијам поруке из целог света, људи из Токија, Кине, места у Америци. Не могу то да схватим. Не видим каква је то гужва око тога, то су само моји вечерњи оброци када дођем кући. Ја сам самац, али мислим да то нема везе са мојим кулинарским вештинама."

Прочитајте још: НАЈГОРИ ПОКЛОН ИКАД? Несрећни муж је купио млади лук уместо нарциса као поклон својој жени за Дан заљубљених (ФОТО)

Џејсон, који ради као помоћник муштерија, сада добија поклоне, укључујући изазове са храном од ресторана.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Daft Jason (@superpedjason)

Код куће, Џејсон преферира нетрадиционалне асортимане као што су риба са хлебом и пасуљем; равиоли са јоркширским пудинзима и свињским котлетима, или чили са рибљим штапићима и чипсом.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Daft Jason (@superpedjason)

Упркос томе што је поставио свој Инстаграм пре четири године, Џејсон је постао славан прошлог месеца када је његов налог подељен на Реддиту.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Daft Jason (@superpedjason)

Додао је: „Рекао сам на послу да вероватно никада нећу користити налог јер нисам имао шта да објавим. Онда сам одлучио да почнем да објављујем своје вечере. Обично само направим нешто од свега што имам у кухињи и могу да припремим после посла. Често ми људи говоре да су бизарни или чудни избори, то је само мало забавно, тако да ми заправо не смета шта људи мисле. Никад нисам мислио да ћу доћи до преко 30.000 пратилаца."

БОНУС ВИДЕО: 

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas