Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ИСТРАЖИВАЊЕ

НОВА ИСТРАЖИВАЊА: Да ли крвна група заиста одређује нашу личност и живот?

Јапански научници доказали су да крвна група има веома важан утицај на наш живот

1640591261_krvna-grupa.jpg
Фото: Пиxабаy
Oglas

Аустријски доктор Карл Ландстеинер у првој деценији 20. века људску крв поделио је у четири данас позната типа: крвне групе 0, А, Б и АБ. Крвна група је наследња и непромењива карактеристика људи, а свака има и неке своје специфичности које одређују наш живот и карактеристике у великој мери.

Прочитајте још: Ово је идеална температура просторије за спавање: Изненађење за многе

У Земљи излазећег сунца постоји веровање како крвна група одређује карактер, утиче на живот, посао и љубав.

Јапански професор Такеји Фурукава 1927. године представио је своју "Студију темперамента кроз крвне групе" која је означавала почетак јапанске културе веровања да крвна група уистину одређује личност, а све је свој врхунац досегло након што је јапански новинар Масахико Номи крајем 70-их објавио књигу "Блоод Тyпе Хуманицс", у којој је развио Фурукавову теорију.

Међутим, како се тачно, судећи према Јапанцима, разликују људи по крвним групама? Закључили су како крвна група коју смо генетски наследили од родитеља одређује нашу личност.

Људи са крвном групом 0

Људи са крвном групом 0 су организовани и одлучни. Они уживају у осјећају моћи. Једном кад је стекну, не устручавају се да је искористе. Такмичарски су расположени и учиниће све како би дошли до својих циљева. Бољи су у зарађивању новца, него у изградњи пријатељства.

Идеални послови за крвну групу 0: политичар, банкар, министар, професионални спортиста, пословођа, подузетник.

Људи са крвном групом А

Они људи који имају крвну групу А често су упорни, поуздани и воле да имају ред у својој радној околини. Педантни су, али нису склони занимањима у којима се од њих тражи креативно размишљање. Добри су тимски играчи, а лоши менаџери. За разлику од крвне групе 0, који су често живчани и нестрпљиви, људи с крвном групом А јако су смирени и стрпљиви.

Идеални послови за крвну групу А: рачуновођа, економиста, књиговођа, библиотекар, програмер.

Људи са крвном групом Б

Људе са крвном групом Б прати глас веома креативних, поштених и марљивих особа. Нажалост, због своје послушности и мањка предузимљивости и жеље за преузимањем иницијативе споро напредују. Раде ствари на свој начин, макар притом некад и прекрше правила.

Идеални послови за крвну групу Б: детектив, уметник, психијатар, кувар, фризер.

Људи са крвном групом АБ

Особе с крвном групом АБ изразито су су осетљиве и лако их је повредити. Најбољи су у подручјима стратешког планирања, дипломатији и праву. Добро су организовани и одлични су преговарачи, те су идеални када треба стати између две ватре.

Прочитајте још: Шта значи када сањамо о прошлости? Снови широке симболике

 

Идеални послови за крвну групу АБ: учитељ, адвокат, амбасадор, конобар, уметник, продавац/трговачки путник, социјални радник.

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas