Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

КРВНА ГРУПА ГОВОРИ МНОГО О ВАМА: Док једнима одговара ФИЗИЧКА АКТИВНОСТ, другима се саветује да избегавају КОФЕИН, АЛКОХОЛ И ЦИГАРЕТЕ

Наша крвна група може да открије зашто делујемо на одређени начин

1665315213_test-.jpg
Фото: унспласх.цом
Oglas

Наша крвна група може да открије зашто делујемо на одређени начин. Сваки човек наслеђује крвну групу - А, Б, АБ или О (која се даље разликује као негативна и позитивна), а помоћу анализе крвне групе могуће је направити психолошки профил особе.

Прочитајте још: Списак најпопуларнијих дечијих имена у Србији: Свако од њих носи посебна значења

Уврежено је и мишљење како одређена крвна група може да учини да смо склонији смртоносним болестима или нас може заштитити од њих, а све је популарнија исхрана по крвним групама

Крвна група А

Ако имате крвну групу А, ви поседујете фантастичне особине, према кетсуеки-гата. Озбиљни сте, креативни, паметни, резервисани, стрпљиви и одговорни. Понекад сте мало тврдоглави и ретко допуштате да се "ствари ломе преко ваших леђа". Снажна сте и стабилна личност.

Врло тешко исказујете осећаје и бојите да им се препустите. Недостаје вам одважности и то вам поприлично штети. Романтична сте душа. У љубави сте најкомпатибилинији с особама које имају крвну групу А и АБ.

Људи вас доживљавају као интензивну особу, а то може бити повезано с чињеницом да особе с крвном групом А имају виши ниво кортизола, хормона стреса, који тече кроз њихове вене. Особама с крвном групом А више би одговарала физичка активност попут јоге или Таи Цхи од трчања или дизања тегова јер смањују напетост и ризик од срчаних болести.

Предност особа с крвном групом А - мање су привлачни комарцима, према студији коју је спровео Институт за технологију контроле штеточина. Можете се радовати уштеђеном новцу који нећете морати да трошите на спреј против комараца!

Крвна група Б

Ова крвна група развила се у врућим саванама источне Африке, а затим се проширила преко хладне висоравни Хималаја на масе ратника који су доминирали у регији.

Уколико имате крвну групу Б, ви сте страствени, активни, креативни и снажни. Практична сте особа и више волите да урадите ствари до краја него да сањарите. Понекад сте помало импулсивни и неодговорни и тешко опраштате људима. Прилагодљиви сте и флексибилни. Имате авантуристички дух.

Заокупљени сте садашњим тренутком и није вас превише брига за оно што тек треба да дође, али једном када се заљубите за вас више нико други не постоји. У љубави сте најкомпатибилинији с особама које имају крвну групу Б и АБ.

Фото: Унпласх.цом

Баланс је најважнији за особе с крвном групом Б. Ако идете из крајности у крајност, можете пореметити ритам спавања, повећати ризик депресије и отпорност на инсулин, наводи др. Петер Ј. Д’Адамо, натуропатски доктор и аутор књиге "4 крвне групе за 4 начина прехране". Особе с крвном групом Б требале би јести зелено поврће и немасне млечне производе.

Крвна група АБ

Уколико имате крвну групу АБ, ви сте смирена, рационална и прилагодљива особа. Такође можете бити критични и неодлучни. Неки људи чак мисле да имате двоструку личност. Понекад вам је потребно мало више времена како бисте прихватили неке ствари.

Ви живите у складу са својим осећањима. Због тога понекад можете деловати наивно. Можете пронаћи своју сродну душу у било којој крвној групи.

Једна студија, објављена у часопису "Неурологy", показала је да људи с крвном групом АБ имају 82 посто већи ризик од когнитивног опадања и изложене су највишем ризику од губитка памћења касније у животу. Уколико имате АБ крвну групу, важно је да живите здравим начином живота.

Према студији Универзитета Харвард, особе с крвном групом АБ имају 23 посто већи ризик од срчаних болести него људи с крвном групом 0. Избегавајте кофеин, алкохол и пушење. Људи крвне групе АБ имају јачу имунолошку реакцију на бактерију Хеликобактер пилори што им повећава ризик карцинома желуца, каже епидемиолог Густаф Едгрен.

Крвна група 0

Уколико имате крвну групу 0, ви сте особа пуна самопоуздања и оптимизма. Имате јаку вољу и врло развијену интуицију. Ви сте друштвена особа и често сте у центру пажње. Ипак, умете да будете опседнути сами собом. Такође можете бити хладни и непредвидиви.

У љубави се понашате као и у послу: темељни сте и упорни, без комплекса, наступате отворено и сигурно. Најкомпатибилинији сте са особама које имају крвну групу 0 и АБ.

Прочитајте још: Резултати су НЕВЕРОВАТНИ: Ево на које активности трошимо највише времена у животу

 

Особе с крвном групом 0 су врло отпорне на стрес, али када их стрес савлада јако се тешко опуштају, наводи др Гингер Наш у часопису "Персонализирани живот". Због тога, особе с крвном групом 0 захтевају мало интензивније вежбе.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas