Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Одбаците све што вас је КОЧИЛО у 2022. години: Пет ствари које треба да ПРОМЕНИТЕ да би вам наредна година била пуна СРЕЋЕ

Ствари које треба да оставите иза себе

1672055437_Foto-Shutterstock-promene.jpg
Фото: Схуттерсток
Oglas

Сазнајте којих 5 ставри треба заувек да оставите у 2022. години да би 2023. била срећнија и са пуно више могућности - ево које навике треба да остану иза нас!

Пред крај године време је да рашчистимо и средимо - своје ормане, фиоке, мејлове, пошту, али најтеже и најважније јесте да средите своје мисли. Потребно је да се ослободимо неких навика које су нас у 2022. години спутавале и ограничавале да остваримо снове и будемо најбољаверзијасебе. Њих сигурно не желимо да понесемо у 2023. - годину у којој желимо да заблистамо.

Прочитајте још: Кеативни савети како да УПАКУЈЕТЕ НОВОГОДИШЊЕ ПОКЛОНЕ као професионалац (ФОТО)

Сазнајте којих навика треба да се ослободите и оставите их заувек у 2022. години:

1. Прва навика је покушај да све држите под контролом. Навика сталног праћења свега, преиспитивања, јер се чини да нешто може поћи наопако, изазива стални осећај анксиозности. А ово је директан пут до стреса. Поставите експеримент у понашању: почните да делегирате неке од одговорности на колегу (ако сте укључени у исти пројекат) или члана породице – и видите да ли они то могу да поднесу. Можда сумњате у њих узалуд?

2. Друга навика је да трпите оно што вам се не свиђа. Када толеришемо факторе који су нама непријатни, гомиламо иритацију у себи. За ствари које вам не пријају научите да кажете "не". Уколико вас неко увреди, отвортено о томе разговарајте са том особом. Када сте узнемирени и испуњени морем емоција, избаците их на начин који вам највише прија - вежбајте, шетајте, певајте, ударајте јастук, идите на трчање...

3. Трећа навика је стална брига шта други мисле о вама. Постоје особе које се целог живота труде да испуне очекивања других људи, плаше се шта би други моглчи рећи или мислити о њима, плаше се да буду своји. Све док се плашимо да ли ће нас неко осудити, ми се удаљавамо од себе, и играмо животу улоге које другима одговарају.

4. Четврта навика је да се дружимо са људима који нарушавају наше самопоштовање. Постоје особе које угрожавају самопоуздање других како би максимално подигли своје. Не дозволите никоме да вас искоришћава. Научите да се одупрете токсичним особама. Изаберите да будете окружени људима који вас воле, поштују, подстичу на раст и радују се вашем успеху.

5. Пета навика је складиштењенепотребнихствари. Све оно што вам више не користи у дому и у животу, одбаците. Очистите простор стана, десктоп, телефонски именик. Избаците све старо и непотребно. Можда су пријатне промене већ на прагу, али за њих нема места у вашем животу. Уклоните старо и доћи ће ново. Ово је закон по коме енергија циркулише.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas