Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Припремите се за ДОЛАЗАК ПРОЛЕЋА: Четири ствари које треба да урадите да би срећа закуцала на ваша врата

Дочекајте пролеће спремни

1676807811_shutterstock_1305068761.jpg
Фото: Схуттерсток
Oglas

Пролеће је период буђења, промена и снажне енергије - време када смо спремни да се посветимо својим циљевима и прилагодимо ветровима изменама. Може постати дефинитивно добар период за трку за својим сновима, али да би се све сложило како треба, важно је да се припремите за добар период.

Сазнајте шта треба да урадите, а шта да отпустите како би се срећне прилике повећале у пролеће:

1. Ослободите се прошлости - Енергија пролећа не може надахнути оне људе који живе у прошлости, који су фокусирани на бес, огорченост, негативност. Ако желите да се правилно припремите за сусрет пролећа 2023. године, онда је сасвим очигледно да морате почети тако што ћете очистити свој ум од лоших мсили и тежњи ка прошлим искуствима. Све лоше што вам се догодило последњих недеља или чак месеци треба отпустити. Отпустите оно старо и негативно како би се у ваш живот уселило ново.

2. Упознајте нове људе - Нови људи значе ново искуство, нове емоције. Пролеће се најчешће повезује са променом. Ово може бити дивно време за нове сусрете, познанства, а можда и за нове љубави. Посебно је важно да се упознају и буду активни у комуникацији за оне који траже сродну душу. Они који су већ имали среће да упознају љубав морају учинити све да њихова вољена особа осети топлину. Време је да се почетком пролећа посветите романтичном развоју.

3. Трансформишите себе и свој дом - Колико трансформишете унутра, тако ће се мењати и споља, и обрнуто. Можете променити свој имиџ, али и променити изглед дома - ово ће вам подићи расположење. Све такве промене ће користити и побољшати вашу енергију. Други корак у сопственој трансформацији је да се ослободите лоших навика. Ово ће бити довољно за то. да унесете више среће у свој живот овог пролећа.

4. Проведите више времена на отвореном - Пре почетка пролећа веома је важно да почнете да проводите више времена напољу. Шетајте у природи, идите у шуму, боравите у оближњем парку, искористите паузу на послу да изађете напоље, идите на реку... У додиру са природом можете се осећати пуно боље, а самим тим и повећати властите потенцијале за остварење жељеног.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas