Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Одговорите на ова питања и сазнајте НЕШТО ВИШЕ О СЕБИ: Тест личности који детаљније открива каква сте особа

На ова питања одговорите без много размишљања, а најбоље би било да запишете шта вам прво падне на памет

1687167384_karatkeebrb.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Подигнимо руку сви ми који имамо тону посла, али без трунке размишљања дајемо свој драгоцени клик још једном тесту личности!

Нема шта, у њима заиста “има нечег”, а без обзира на то да ли су озбиљни или забавни, немогуће је не поистоветити се (или увредити!) макар мало са добијеним решењем.

Занимљиво је да су први тестови личности настали током двадесетих година 20. века и да су били намењени процесима селекције, најчешће у војсци. Од тада, тестови су се развијали и прилагођавали за разне друге сврхе и потребе, а данас их има толико да не знамо ком пре да се окренемо и у који пре да верујемо!

Али, као да нам није доста различитих тумачења наше личности, данас вам откривамо још један супер занимљив тест који ће открити баш све о вама – вашем уму, егу, циљевима, партнеру и много чему још!

Пред вама се налази неколико питања. Одговори на њих треба да буду оно што вам прво падне на памет, без размишљања.

Саветујемо вам да запишете своје одговоре како бисте касније лакше анализирали добијене резултате.

Замислите отворено поље. Колико је велико ово поље? Чиме је испуњено? Каква је његова околина?

Замислите коцку. Колико је велика та коцка? Од чега је направљена? Какве је површине? Какве је боје? Где (на чему) се налази? Да ли је коцка транспарентна? Ако јесте, да ли можете да видите кроз њу?

Замислите мердевине. Колико су дугачке? Где се налазе на вашем пољу? Колика је удаљеност између мердевина и коцке?

Замислите коња. Које боје је коњ? Шта коњ ради? Где је у односу на вашу коцку?

Замислите цвеће. Где је цвеће на вашем пољу? Колико га има?

Замислите време на вашем пољу. Да ли сија сунце, пада киша или је магловито?

Замислите олују. Колика је удаљеност између олује и коцке? Да ли је олуја велика или брзо пролази?

А сада – решења! Уколико се ниједна интерпретација не поклапа са вашим одговорима, одаберите ону најсличнију.

Поље

Поље представља ваш ум. Његова величина представља ваше знање о свету и колико је твоја личност пространа. Стање у коме се ваше поље налази (да ли је суво, зелено и травнато или уредно подшишано) открива каква је ваша личност на први поглед.

Уколико је ваше поље суво и умртвљено, осећате се песимистично, уколико је здраво и зелено, осећате се оптимистично, а уколико је уредно и сређено, аналитични сте и опрезни.

Коцка

Коцка представља вас. Величина коцке представља ваш его. Површина коцке представља оно што је видљиво и уочљиво у вашој личности или је оно што ви желите да други мисле о вама. Текстура коцке представља вашу природу.

Уколико је коцка глатка, то значи да сте нежна особа која не жели да повреди друге или да учини да се други осећају непријатно. Уколико је површина коцке груба, то значи да сте непосреднији и склонији искрености без обзира на то како би то утицало на особу са којом разговарате. Уколико је коцка на било који начин бодљикава или шиљаста, то значи да сте склони критикама других људи што често доводи до тога да се они поред вас осећају инфериорно.

Боја коцке односи се на дубљу анализу ваших осећања и ваше личности. Ово су најчешће боје које се појављују у одговорима:

Црвена – физички сте активни и уживате у чулним задовољствима. Жута – друштвени сте и негујете своју индивидуалност. Плава – интелигентни сте и поштујете туђе идеале. Љубичаста – интелигентни сте и помало перфекциониста; тајанствени сте. Сива – сигурни сте у себе и независни. Црна – јако сте индивидуални и независни и јако цените своје време. Бела – љубазни сте, независни и самостални.

Уколико сте замислили транспарентну коцку, то значи да сте довољно самоуверени да отворено говорите о својим осећањима и свему о чему размишљате, искрени сте, добра душа и све то се и те како види на вама. Уколико сте замислили коцку од воде или леда, то значи да сте осетљиви и да вас је лако повредити, да дозвољавате спољашњим факторима да утичу на вас. Уколико је коцка шупља, то значи да више бринете о свом спољашњем изгледу, него унутрашњем, иако и изнутра и те како имате шта да понудите. Коцка од метала или камена указује на то да сте изузетно јаки, доминантни и доследни и да је на вас тешко утицати.

Мердевине

Мердевине симболизују ваше циљеве (дужина и локација) и ваша пријатељства (удаљеност и материјал од ког су направљене).

Уколико су мердевине кратке, то значи да су ваши циљеви једноставни и реалистични. Уколико су мердевине дуге, то значи да се односе на даљу будућност и да их је теже испунити. Уколико се налазе близу вашег поља, то значи да дајете све од себе да испуните своје циљеве. Уколико су далеко од поља, не трудите се превише око остваривања својих циљева.

Уколико су мердевине близу ваше коцке, то значи да су ваша пријатељства јака и да сте веома блиски за својим људима. Уколико су мердевине и коцка удаљене, тешко вам је да се отворите и будете блиски са неким. Уколико су мердевине од неког јаког материјала, то значи да је веза са вашим људима такође јака, док, уколико сте замислили мердевине од слабијих материјала, то значи да су и ваше везе слабе.

Коњ

Коњ представља вашег идеалног партнера. Уколико је коњ разигран, ваш идеални партнер је забавн и не схвата живот превише озбиљуно. Уколико трчи, то значи да ваш партнер цени вашу слободу и даје вам простора кад год вам је то потребно. Уколико коњ спава или пасе траву, то значи да је ваш идеални партнер неко ко је увек ту за вас, који је смирен и опуштен.

Уколико је коњ браон боје, то значи да у вези цените комфор и могућност да се ослоните једно на друго. Уколико је црне боје, то значи да је ваш идеалан партнер доминантан, заводљив и софистициран, а уколико је коњ беле боје, да су вам у вези најважнији поверење и верност.

Уколико сте замислили коња необичне боје, то значи да цените оригиналност и независност код свог партнера и да желите неког ко ће вас стално фасцинирати и изазивати. Што је коњ ближи коцки, то значи да у вези волите да проводите доста времена са својим партнером, док, уколико су коњ и коцка удаљени, то значи да је и вашем партнеру и вама важно да имате слободу да понекад будете сами.

Цвеће

Цвеће такође симболизује ваша пријатељства, али у маниру популарности коју имате, али и вашу породицу. Уколико ваше поље има свега неколико цветова, то значи да око себе имате мање групе људи, док, уколико је ваше поље пуно цвећа, то значи да сте јако популарни и да никада нисте усамљени – толико је људи око вас!

Време

Време симболизује ваш поглед на живот. Уколико сте замислили кишу – што је киша јача, то су ваши проблеми већи. Уколико сте замислили маглу – осећате се несигурно у погледу живота и вероватно имате проблем са идентитетом. Уколико сте замилили ветар – бринете се за будућност, али не дозвољавате да вас то превише окупира. Уколико сте замислили сунце – оптимистични сте и безбрижни.

Олуја

На крају, то колико је олуја коју сте замислили снажна и близу, симболизује стрес у вашем животу. Као што сте вероватно претпоставили, што је олуја јача и ближа коцки, то значи да сте под већим стресом. Уколико сте замислили олују која “бесни” тачно изнад ваше коцке, дефинитивно би требало да порадите на ослобађању од стреса.

Уколико је ваша олуја пролазна, то значи да нисте имуни на стрес, али да знате да ће и то проћи. Уколико је олуја јака, то значи да се тешко носите са стресом. Уколико је олуја удаљена, то значи да стрес није у фокусу вашег живота. Он постоји, али ви умете да се носите са својом анксиозношћу. Уколико је олуја тик изнад или близу ваше коцке, на вас стрес изузетно јако утиче и тешко вам је да дођете себи када се тако нешто деси.

Да ли вам се допао тест?

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas