Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Она не плаћа рачуне и не користи тоалет папир: Живи са 200 долара месечно у најскупљем граду на свету и нико не зна како јој то успева (ВИДЕО)

Живи са 200 долара месечно у Њујорку

1637316336_kejt.jpg
Фото: YоуТубе принтсцреен /ТЛЦ
Oglas

Кејт Хашимото живи у Њујорку, који је један од најскупљих градова света. Међутим, она је пронашла начин да избегне да плати за било шта. Начин на који живи је благо речено - чудан.

Прочитајте још: Ово је ПРВИ СНИМАК "црне свадбе", направљен 1967. године: Покојникова "млада" на сахрану дошла са мужем (ВИДЕО)

“Живим у Њујорку три године, иако је то најскупљи град за живот, нашла сам начине да заобиђем плаћање. Ако морам да трошим новац, покушац́у да платим што је могуц́е мање”, рекла је за ТЛЦ.

Са буџетом од само 200 долара месечно за животне трошкове, Кејт проналази начине да рециклира све што може.

Никада није купила намештај, вец́ своје ствари набавља са улице

“Опремила сам свој стан тако што сам покупила одбачени намештај на улици пре него што га ђубретари однесу, уштедела сам неколико хиљада долара на намештају”, рекла је.

Њен кревет је састављен од старих простирки за јогу које је нагомилала да направи душек, а старе часописе користи као трпезаријски сто. Не желец́и да троши новац на струју, Кејт избегава да кува, а машину за прање судова и рерну користи као простор за одлагање ствари. И док је Њујорк можда једна од модних престоница света, Кејт није заинтересована да иде у корак са најновијим трендовима.

“Нисам купила одец́у осам година. Последњи пут сам купила доњи веш 1998.”, признала је. Одец́у коју носи пере под тушем, јер није користила веш машину три године. Њен најшокантнији метод уштеде новца је чињеница да одбија да издвоји новац за тоалет папир.

“Не користим тоалет папир, користим само воду и сапун да се оперем”, објашњава Кејт.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas