Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Оптичка илузија открива ДА ЛИ СТЕ СРЕЋНИ У ЖИВОТУ или доводите у питање своју везу – шта видите?

Оно што видите зависи од тога колико сте задовољни својим животом

1649226056_________________________________________________________________________254585667997.jpg
Фото: Принтскрин/Тикток/Бригхтсиде
Oglas

Дакле, шта видите када погледате ову оптичку илузију?

Паметну слику је на ТикТок-у поделио канал Бригхт сиде, са гласом који објашњава да неки људи виде језгро јабуке, док други виде профиле двоје људи.

Јабука

„Ако вам је то јабука, узимате ствари онакве какве јесу и прилично сте задовољни оним што имате у животу“, рекли су.

„Знате да се увек можете ослонити на своје блиске људе и они ће вас подржати без обзира на све. Увек сте добро расположени и преносите то другима."

Профили људи

Али ако сте прво видели профиле, онда су вам односи највећи приоритет. Можда пролазите кроз време неизвесности са неким посебним за вас“, објаснили су.

Прочитајте још: Шта значи када БУБАМАРА слети на вас? Најављује ОВЕ срећне вести, а у једном случају НИЈЕ ДОБАР ЗНАК

„Запамтите, најбоље што можете да урадите је да разговарате о томе заједно и не држите све у свом срцу. Ствари ће сигурно кренути на боље."

Фото: Принтскрин/Тикток/Бригхтсиде

Људи у одељку за коментаре били су у великој мери подељени у погледу онога што су прво видели, а неки су инсистирали да су приметили поједену јабуку, а поједини нису запазили профиле ни након што су бацили детаљнији поглед.

Илузија је верзија чувене илузије Рубинове вазе, коју је дански психолог Едгар Рубин развио отприлике 1915. године. У његовој илузији, средишња слика је ваза, а не језгро јабуке, док се са сваке стране налазе два профила.

БОНУС ВИДЕО: 

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas