Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Ослободите се негативне енергије: Савети који вам могу помоћи да пребродите тешке животне ситуације

Изборите се са изазовима и препрекама који су вам се нашли на путу

1682696150_negativna-energija.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Сведоци смо да нам се често догоде дани који су пуни изазова и хаоса, појаве се проблеми одједном, одложе се планови, нисмо сигурни шта треба да предузмемо. Да бисмо прошли олују и све те црне облаке, важно је да останемо смирени, приземни и да сачувамо позитиван дух. Истина је да је ово лако рећи,а теже проментии у пракси. Зато вам досимо једноставну вежбу која вам може помоћи да се ослободите проблема и брига.

Сазнајте којих 10 ствари треба да кажете себи у тешким тренуцима да бисте смирили свој ум: 

1. Борим се сваког тренутка не зато што мрзим оно што је испред мене, већ зато што волим оно што је иза мене – људе и праву љубав коју желим да заштитим.

2. Шта год да се деси, бирам да идем даље. Да разумем да је то мој пут. Свесна сам да је ово тежак тренутак, а не тежак живот. Због тога не одустајем.

3. Престајем да журим и препуштам се току живота - ја дишем, ја сам слободна. Ја сам тамо где треба да будем. Сваки корак који направим, свако искуство које проживим... све је потребно да растем и учим.

4. Понекад се толико заокупим покушајем да постигнем нешто велико да заборавим да приметим све мале ствари које доносе магију у мој живот. Благословен сам. Срећан сам.

5. Мој избор је да будем оптимиста. Мој избор је да кроз живот идем са осмехом на лицу. Мој избор је да се надам бољој будућности. Мој избор је да желим срећу у свом животу. Мој избор је да живим онако како желим да живим.

6. Што сам тиши, то сам јачи. Унутрашњи мир ми помаже да остварим истински и значајан напредак споља.

7. Уместо да се љутим, бирам да научим лекцију. Уместо да будем завидан, бирам да осећам дивљење. Уместо да бринем, бирам да предузмем акцију. Уместо да дозволим срцу да сумња, бирам да верујем да ће све бити боље.

8. Не поредим свој напредак са напредовањем других људи. Свима нам је потребно време да ходамо својим путем. Фокусирам се на корак који тренутно предузимам.

9. Учим лепоту труда, стрпљења и истрајности. Учим да не превазилазимс воје блокаде. Бирам да будем јака и присутан. Ја бирам да живим овде, данас и сада.

10. Живот ми не даје увек околности и људе које желим, али ми даје околности и људе који су ми потребни... да учим, да растем, да волим, да заиста живим.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas