Oglas
· · Komentari: 0

Oslobodite se negativne energije: Saveti koji vam mogu pomoći da prebrodite teške životne situacije

Izborite se sa izazovima i preprekama koji su vam se našli na putu

1682696150_negativna-energija.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

Svedoci smo da nam se često dogode dani koji su puni izazova i haosa, pojave se problemi odjednom, odlože se planovi, nismo sigurni šta treba da preduzmemo. Da bismo prošli oluju i sve te crne oblake, važno je da ostanemo smireni, prizemni i da sačuvamo pozitivan duh. Istina je da je ovo lako reći,a teže promentii u praksi. Zato vam dosimo jednostavnu vežbu koja vam može pomoći da se oslobodite problema i briga.

Saznajte kojih 10 stvari treba da kažete sebi u teškim trenucima da biste smirili svoj um: 

1. Borim se svakog trenutka ne zato što mrzim ono što je ispred mene, već zato što volim ono što je iza mene – ljude i pravu ljubav koju želim da zaštitim.

2. Šta god da se desi, biram da idem dalje. Da razumem da je to moj put. Svesna sam da je ovo težak trenutak, a ne težak život. Zbog toga ne odustajem.

3. Prestajem da žurim i prepuštam se toku života - ja dišem, ja sam slobodna. Ja sam tamo gde treba da budem. Svaki korak koji napravim, svako iskustvo koje proživim... sve je potrebno da rastem i učim.

4. Ponekad se toliko zaokupim pokušajem da postignem nešto veliko da zaboravim da primetim sve male stvari koje donose magiju u moj život. Blagosloven sam. Srećan sam.

5. Moj izbor je da budem optimista. Moj izbor je da kroz život idem sa osmehom na licu. Moj izbor je da se nadam boljoj budućnosti. Moj izbor je da želim sreću u svom životu. Moj izbor je da živim onako kako želim da živim.

6. Što sam tiši, to sam jači. Unutrašnji mir mi pomaže da ostvarim istinski i značajan napredak spolja.

7. Umesto da se ljutim, biram da naučim lekciju. Umesto da budem zavidan, biram da osećam divljenje. Umesto da brinem, biram da preduzmem akciju. Umesto da dozvolim srcu da sumnja, biram da verujem da će sve biti bolje.

8. Ne poredim svoj napredak sa napredovanjem drugih ljudi. Svima nam je potrebno vreme da hodamo svojim putem. Fokusiram se na korak koji trenutno preduzimam.

9. Učim lepotu truda, strpljenja i istrajnosti. Učim da ne prevazilazims voje blokade. Biram da budem jaka i prisutan. Ja biram da živim ovde, danas i sada.

10. Život mi ne daje uvek okolnosti i ljude koje želim, ali mi daje okolnosti i ljude koji su mi potrebni... da učim, da rastem, da volim, da zaista živim.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas