Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
БИЗАРНО

Ова жена свако јутро пије сопствену мокраћу, а разлог је невероватан: "Трљам цело тело са њом, користим је као капи за очи и нос" (ФОТО)

Нови режим лепоте

1621848082_New-Project.jpg
Фото: Принтсцреен /Тwиттер
Oglas

Једна жена, открила је да за третман улепшавања користи сопствену мокраћу.

Прочитајте још: Код Кипа слободе плутала је жена, причала је о светионицу и НЕСТАЛА је још два пута

Иако је породици испричала ове ствари, свом дугогодишњем партнеру и даље крије, јер се плаши његове реакције. Грејс Џонс, последње две недеље мокри у бочицу, а онда неколико сати чека да мокраћа одстоји, како би је искористила као третман за лепоту. Наиме, ова 32-годишња девојка сваког јутра пије свој урин, али наглашава – "само свежу, јутарњу".

Ради се о древној холистичкој методи лечења урином која се назива уринотерапија. Већина лекара не препоручује ту праксу будући да не постоје медицински признати докази о њеним ефикасним резултатима.

 

- Урин пијем, ушмркавам, стављам га у очи као капи и трљам по кожи целог тела. Ујутро мокрим у бочицу и одмах то попијем. Током дана када мокрим поново, чувам урин јер су тада лековите твари још лековитије. Трудим се да урин не пијем увече јер ми се превише диже енергију и држи ме будном - објаснила је Џонс.

Она трди како јој је урин побољшао читав низ здравствених стања. На пример, више јој нису потребни лекови за крвни притисак, има мање проблема са кожом, коса јој изгледа здравије и изгубила је 13,5 килограма.

- Више нисам депресивна ни анксиозна. Прво сам била скептична и требало ми је неко време да пређем преко свега. Укус је сланкаст, сличан маргарину, а све зависи од онога што сте појели и како се осећате - објаснила је Грејс која додаје да су јој сви рекли да је то што ради поремећено, као и да ће то нашкодити њеном здрављу.

- Дечку нисам рекла, јер се плашим његове реакције, а имамо одвојена купатила, тако да још увек могу да се сакријем од њега - закључила је.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas