Oglas
· · Komentari: 0
BIZARNO

Ova žena svako jutro pije sopstvenu mokraću, a razlog je neverovatan: "Trljam celo telo sa njom, koristim je kao kapi za oči i nos" (FOTO)

Novi režim lepote

1621848082_New-Project.jpg
Foto: Printscreen /Twitter
Oglas

Jedna žena, otkrila je da za tretman ulepšavanja koristi sopstvenu mokraću.

Pročitajte još: Kod Kipa slobode plutala je žena, pričala je o svetionicu i NESTALA je još dva puta

Iako je porodici ispričala ove stvari, svom dugogodišnjem partneru i dalje krije, jer se plaši njegove reakcije. Grejs Džons, poslednje dve nedelje mokri u bočicu, a onda nekoliko sati čeka da mokraća odstoji, kako bi je iskoristila kao tretman za lepotu. Naime, ova 32-godišnja devojka svakog jutra pije svoj urin, ali naglašava – "samo svežu, jutarnju".

Radi se o drevnoj holističkoj metodi lečenja urinom koja se naziva urinoterapija. Većina lekara ne preporučuje tu praksu budući da ne postoje medicinski priznati dokazi o njenim efikasnim rezultatima.

 

- Urin pijem, ušmrkavam, stavljam ga u oči kao kapi i trljam po koži celog tela. Ujutro mokrim u bočicu i odmah to popijem. Tokom dana kada mokrim ponovo, čuvam urin jer su tada lekovite tvari još lekovitije. Trudim se da urin ne pijem uveče jer mi se previše diže energiju i drži me budnom - objasnila je Džons.

Ona trdi kako joj je urin poboljšao čitav niz zdravstvenih stanja. Na primer, više joj nisu potrebni lekovi za krvni pritisak, ima manje problema sa kožom, kosa joj izgleda zdravije i izgubila je 13,5 kilograma.

- Više nisam depresivna ni anksiozna. Prvo sam bila skeptična i trebalo mi je neko vreme da pređem preko svega. Ukus je slankast, sličan margarinu, a sve zavisi od onoga što ste pojeli i kako se osećate - objasnila je Grejs koja dodaje da su joj svi rekli da je to što radi poremećeno, kao i da će to naškoditi njenom zdravlju.

- Dečku nisam rekla, jer se plašim njegove reakcije, a imamo odvojena kupatila, tako da još uvek mogu da se sakrijem od njega - zaključila je.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas