Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ТЕТОВАЖА

Ове две ТЕТОВАЖЕ су јој спасиле живот: Ево зашто је важно да знате која је ЛЕВА, а која ДЕСНА страна (ФОТО)

Тетовжа изазавала буру на друштвеним мрежама. А овој девојци је посебно помогла.

1612770844_tetovaza.JPG
Фото: Принтскрин / Инстаграм / лауренwинзер
Oglas

Аустралијанка Д'Кодиа Лаине одувек је имала проблем са распознавањем леве и десне руке. Ова 23-годишња девојка је на несвакидашњи начин решила своју муку.

Она је на шаци леве руке истетовирала слово Л (лефт - лево на енглеском), а на десној Р (ригхт - десно на енглеском).

Прочитајте још: Тик-токер показао једноставан трик за бржу куповину: Потребна је само ЈЕДНА ствар!

Бројни коментари су се ређали испод њене објаве на Инстаграму. "Обожавам ово! То и мени треба", само је један од позитивних коментара које је добила, а Д'Кодиа је истакла како проблем са нераспознавањем страна није увек био безазлен.

- Пријатељи су ми се често смејали јер као одрасла особа морала сам да палцем и кажипрстом леве руке правим слово Л да бих се сетила која је то рука, али ствар је постала озбиљна кад сам у ауто-школи неколико пута скренула у супротну страну од оне коју ми је рекао инструктор - рекла је. 

Прочитајте још: Инфлуенсери водите рачуна: Не претерујте са филтерима код рекламирања производа

Друштво ју је зезало да би можда требало да напише лево и десно на рукама, а Д'Кодиа је шалу схватила дословно и одлучила да то и уради у трајној варијанти.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas