Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Желите да УКЛОНИТЕ ТЕТОВАЖУ са вашег тела? Ево како посветлети тетоважу, ПРИРОДНИМ ПУТЕМ и БЕЗ БОЛА

Вероватно имате неку тетоважу из младости која је престала да вам буде занимљива и желите сада да је се решите

1654870495_summer-g760bd19a4_640.jpg
Фото: Пиксабеј
Oglas

Прикривање је увек лакше са избледелом тетоважом. Међутим, када мислите о бледењу, вероватно вам прво ласери падају на памет - али постоје и други природни, безболни начини који могу да избледе ваше мастило. А сјајна ствар је што је већина ствари које су вам потребне већ при руци.

Прочитајте још: Уклоните длачице шећерном пастом: Поступак за који вам нису потребне трачице (РЕЦЕПТ)

Сунчајте се: 

Опште је познато да сунце бледи тетоваже. Као поступак неге, увек треба да носите крему за сунчање на мастилу. Међутим, ако желите да природно избледите тај део, онда прескочите крему за сунчање на том делу  и излажите што је више могуће, наравно све док је безбедно. 

Овом методом ћете приметити да ће током времена (обично месецима) боје тетоваже природно избледети. То је зато што УВ на сунчевим зрацима природно разграђује неке врсте мастила. Међутим, иако ћете можда видети разлику у црној боји , жута и љубичаста могу бити неке од најтежих боја тетоважа које избледе тако да будите упорни. 

Лимун

Још једна уобичајена безболна природна метода за осветљавање тетоваже је употреба лимуновог сока. Лимуни су опште познато средство за осветљавање коже. Они такође одлично осветљавају и тетоваже у боји. 

Овом методом једноставно додајете чисти или свеже цеђени лимунов сок на кожу, до три пута дневно. После неколико недеља, можда ћете приметити да мастило почиње да светли. Ово је најочигледније на тамнијим бојама попут црне. Приметићете да бледи до смеђе боје.

Пилинг и водоник пероксид

Знате да пилинг уклања мртви слој коже. Када ово комбинујете са водоник пероксидом, то може природно да избледи мастило за тетовирање. То може учинити да тетоваже потпуно избледе.

Прво, урадите пилинг коже . Одличан природан начин да то урадите је пилинг од соли или природни шећерни пилинг попут шећера и кокосовог уља. Након 5 до 10 минута пилинга коже , утапкајте водоник пероксид на подручје штапићем за уши. Као и све природне методе, ово ће потрајати. Међутим, током недеља или месеци, почећете да примећујете осветљење у тамнијим црним и зеленим бојама тетоваже. Ипак, реч опреза. Уверите се да не перете кожу претерано; желите да се решите мртвих ћелија, а да не крварите. Стога, када кожа постане ружичаста, престаните.

Речи опреза

Запамтите, бледење тетоваже природним методом није лако решење. Биће потребно време и труд да мастило избледи. Међутим, доследност је кључна за функционисање ових метода. Морате бити сигурни да се природне методе примењују свакодневно, иначе нећете успети да избледите мастило. Поред тога, ваша кожа и начин на који реагујете на агенсе такође долази у обзир. Ове методе неће радити на неким типовима коже због хемијског састава.

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas