Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
СРЕЋАН ЖИВОТ

Ово је ПЕТ БЕСПЛАТНИХ СТВАРИ које ће нас увек усрећити! Испробајте их већ данас

Без новца нажалост не можемо живети, али срећом постоје и ствари које нас усрећују а да их не морамо платити.

1631658569_Depositphotos_118813816_s-2019.jpg
Фото: Depositphotos
Oglas

Ма колико да смо некада очајни због недостатка новца или неких ужитака, које мислимо да само новац може приуштити, постоје ствари које ће ас више усрећити од новца. Ових пет ствари су нам свима доступне, само се упустите у бар неку од њих.

Прочитајте још: Након лета у Београду КЕЈТ ХАДСОН се верила: Сада је и званично (ФОТО)

Запевајте

Појачајте музику до даске и запевајте уз своје најдраже песме. Певање ће ван помоћи да на тренутак заборавите на све бриге и да опустите душу и тело.

Прочитајте још: ПЕЧУРКЕ не треба никад прати, али зато БАНАНЕ и МАНДАРИНЕ ДА: Знате ли које СВЕ намирнице морају "под воду" пре употребе?

Пријавите се на квиз

Учествовање у квизу је бесплатно, а можете само профитирати новим познанствима и освојеним наградама. Ако се бојите да ћете се осрамотити евентуалним незнањем, имајте на уму да се вашег неуспеха након бар дана више нико неће сећати. Или можда памтите лица људи који нису знали одговоре на лагана питања на неком квизу?

Прочитајте још: Верица Ракочевић проговорила о разводу: Ево шта је права истина

Откријте тантрички секс

Тантра је популарна метода којом парови откривају нова узбуђења. Сам сексуални чин је притом у другом плану, а нагласак је стављен на блискост, поверење и емоционалну повезаност.

Разгледајте град у којем живите

Ако немате новца за скупа путовања по свету, откријте чари властитог града. Сигурно ћете сазнати бројне занимљивости којима се нисте надали.

Прочитајте још: Глумица МЕГАН ФОКС у најпрозирнијој хаљини до сада на додели наргада: Превазишла изглед са претходног црвеног тепиха (ФОТО)

Трчите

Бављење спортом доказано је најбољи лек против депресије, а ништа није тако једноставно и доступно као трчање по крају, парку или шуми. Ставите слушалице у уши и потрчите према срећи. Једино на шта морате обратити пажњу је да не трчите пребрзо.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas