Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ВЕРОВАЛИ ИЛИ НЕ

ОЗБИЉНИ и СТРОГИ људи КРИЈУ СТРАШНУ ИСТИНУ, после овог текста ВИШЕ их се НЕЋЕТЕ ПЛАШИТИ

Да ли се ујутру будите насмејани или намргођени, па уместо да устанете из кревета, окренете се на другу страну и наставите да спавате?

1601732676_Depositphotos_247608824_xl-2015.jpg
Фото: Депозитфото
Oglas

 Особе које су расположене после буђења и радују се новом дану су мудре, сматрају стручњаци.

Радост након буђења открива колико је неко успео да очисти своје менталне, емоционалне и друге блокаде.

Прочитајте још: Како да постанете ШАРМАНТНИ, а нема везе са ФИЗИЧКИМ ИЗГЛЕДОМ

Наиме, када се ослободите потребе за константном бригом и схватите да живот може бити леп и без ваше сталне контроле и страха, тада сте ослободили сопствену душу. То значи да ће на површину испливати осећај радости и захвалности.

Мудре особе нису увек строге и озбиљне...

Такође, људи греше ако верују да увек морају да буду строги и озбиљни. Мудре и просветљене особе нису такве, већ показују колико се радују животу. У њиховим очима је сјај, а на лицу лаган и задовољан смешак. Они су једноставно задовољни животом и ониме што имају, па макар то у материјалном смислу било скромно.

Прочитајте још: Проверавање ПАРТНЕРОВОГ ТЕЛЕФОНА: Истраживање дало неочекиване резултате

Не заборавите да није срећан човек који има много, већ онај коме је за срећу потребно мало.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas