Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ПАС, КОРЊАЧА ИЛИ ПАПАГАЈ: Урадите тест и сазнајте каквог партнера подсвесно желите

Уколико волите психолошке тестове, представљамо вам један који показује каквог љубавног партнера подсвесно желите.

1643312154_parrot-g7798cd213_640.jpg
Фото: Пиксабеј
Oglas

Једног недељног поподнева, из ленчарења и сањарења у вашем дому тргао вас је звук звона на вратима. Када отворите врата, чека вас невероватно изненађење – двојица гласника из животињског света дошла су да вам донесу вести о вашој будућности…

Једна од животиња донела је писмо које вам прориче срећу и задовољство у животу, друга најављује само несрећу и очајање.

Која је од доле наведених животиња донела добре вести, а која зле слутње? (Одаберите различиту животињу за сваку од ове две могућности).

1. Тигар

2. Пас

3. Овца

4. Папагај

5. Корњача

РЕШЕЊЕ:

У овом сценарију, животиња коју сте одабрали као носиоца добрих вести представља тип особе коју замишљате као идеалног брачног друга, док животиња која доноси лоше вести представља тип за који сматрате да би вас бацио у очајање.

Прочитајте још: Да ли знате шта је ЂАНДУЈА? Сви смо је "мазнули" од Италијана и имамо је у кући

1.Тигар

Добре вести: Сматрате да бисте били најсрећнији са амбициозним и снажним партнером, који има непопустљиву жељу да влада.

Зла судбина: Ужасавате се будућности са уображеним, тиранским партнером који се шепури около као господар џунгле и режи на сваки наговештај поделе послова.

2. Пас

Добре вести: Беспоговорна оданост и апсолутна верност особине су које највише цените код партнера.

Зла судбина: Ви се никако не можете ускладити са онима који желе свакоме да угоде и плаше се онога шта би други могли да помисле.

3. Овца

Добре вести: Срећну будућност видите са партнером који ће са пуно топлине бринути о вама.

Зла судбина: Плашите се да бисте могли завршити са досадном особом везаном за кућу, која се задовољава тиме да сваког дана пасе на истом старом пашњаку.

4. Папагај

Добре вести: Највише би вам одговарала причљива, забавна особа која зна да вас насмеје.

Зла судбина: Ништа вас више не би нервирало од брбљивог лењивца који је алергичан на сваку врсту рада.

5. Корњача

Добре вести: Ваш идеални партнер је озбиљан, стабилан и увек уз вас када вам је потребан.

Зла судбина: Могућност да проведете живот са ужасавајуће спорим, тромим партнером представља вашу најстрашнију ноћну мору.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas