Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Победили све препреке: Оженио се са 46 година старијом женом од себе, а један детаљ из њиховог живота изненадио је све (ВИДЕО)

Пар који се упознао преко Фејсбука, љубав је крунисао браком

1654591122_muhamed.jpg
Фото: Yоутубе принтсцреен
Oglas

Много пута смо чули да љубав не бира за годинед. У тражењу сродне душе, често искључујемо мозак и препуштамо се срцу. То је случај и са 36- годишњим Мухамедом Ахмедом Ибрахимом, који је своју љубав пронашао преко Фејсбука.

Прочитајте још: БАБА ВАНГА је све ово предвидела пред крај живота: Њено последње пророчанство леди крв у жилама

Ништа ту не би било толико чудно, да његова садашња супруга није старија од њега 46 година. Иако се многи здражавају, јер је Ирис Џонс ушла у девету деценију, коментари на рачун њихове љубави их не дотичу превиже.

Венчали су се пре три године, а како је Ирис испричала током гостовања у једној емисији, након раздвојенос ти од четири недеље, схватили су колико је њихова љубав заправо јака.

Почетак љубави

Њих двоје су се упознали преко Фејбука, а кратко пријатељство, веома брзо се претворило у озбиљну љубав. Ирис је тада пожелела и лично да види свог изабраника, па је отпутовала у Египат. Након штп се Мухамедов отац разболео, младић је био приморан да буде у Каиру, па је раздвојеност показала да се заиста ради о искреној и правој љубави.

Искрено и отворено је причала и о првој брачној ноћи. Иако Ирис има 82 године, осећала се као тинејџерка.

- Нико са мном није био последњих 35 годна. Осећала сам се као да сам поновно девица. Следећи дан је био јако тежак - рекла је ова бакица која је кроз осмех причала, како је наредних дана имала упалу мишића.

Деца су се противила вези и браку

Ћерке од Ирис, обе су жене у зрелим педесетим годинама, па им је било веома несхватљиво и тешко да схвате, да њихова мајка од 82 године, може да буде у љубави са младићем који има свега 36. Прво су мислили да се Мухамед оженио са њом због новца, али су касније схватили да није то тако и коначно су га прихватиле.

Они често своју љубав јавно деле по друштвеним мрежама, а сада се појавио снимак и на коме јој Мухамед чешља седу косу:

- Шта радиш? Снимаш видео? - питао је Мохамед и додаје: - Ирисина коса је фантастична. Врло добра коса. Она је чиста жена. "А кад Ирис каже "дуга је, зар не", Мохамед одговара: "Дуга као моја, али моја коса је у нереду."

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas