Oglas
· · Komentari: 0

Pobedili sve prepreke: Oženio se sa 46 godina starijom ženom od sebe, a jedan detalj iz njihovog života iznenadio je sve (VIDEO)

Par koji se upoznao preko Fejsbuka, ljubav je krunisao brakom

1654591122_muhamed.jpg
Foto: Youtube printscreen
Oglas

Mnogo puta smo čuli da ljubav ne bira za godined. U traženju srodne duše, često isključujemo mozak i prepuštamo se srcu. To je slučaj i sa 36- godišnjim Muhamedom Ahmedom Ibrahimom, koji je svoju ljubav pronašao preko Fejsbuka.

Pročitajte još: BABA VANGA je sve ovo predvidela pred kraj života: NJeno poslednje proročanstvo ledi krv u žilama

Ništa tu ne bi bilo toliko čudno, da njegova sadašnja supruga nije starija od njega 46 godina. Iako se mnogi zdražavaju, jer je Iris Džons ušla u devetu deceniju, komentari na račun njihove ljubavi ih ne dotiču previže.

Venčali su se pre tri godine, a kako je Iris ispričala tokom gostovanja u jednoj emisiji, nakon razdvojenos ti od četiri nedelje, shvatili su koliko je njihova ljubav zapravo jaka.

Početak ljubavi

NJih dvoje su se upoznali preko Fejbuka, a kratko prijateljstvo, veoma brzo se pretvorilo u ozbiljnu ljubav. Iris je tada poželela i lično da vidi svog izabranika, pa je otputovala u Egipat. Nakon štp se Muhamedov otac razboleo, mladić je bio primoran da bude u Kairu, pa je razdvojenost pokazala da se zaista radi o iskrenoj i pravoj ljubavi.

Iskreno i otvoreno je pričala i o prvoj bračnoj noći. Iako Iris ima 82 godine, osećala se kao tinejdžerka.

- Niko sa mnom nije bio poslednjih 35 godna. Osećala sam se kao da sam ponovno devica. Sledeći dan je bio jako težak - rekla je ova bakica koja je kroz osmeh pričala, kako je narednih dana imala upalu mišića.

Deca su se protivila vezi i braku

Ćerke od Iris, obe su žene u zrelim pedesetim godinama, pa im je bilo veoma neshvatljivo i teško da shvate, da njihova majka od 82 godine, može da bude u ljubavi sa mladićem koji ima svega 36. Prvo su mislili da se Muhamed oženio sa njom zbog novca, ali su kasnije shvatili da nije to tako i konačno su ga prihvatile.

Oni često svoju ljubav javno dele po društvenim mrežama, a sada se pojavio snimak i na kome joj Muhamed češlja sedu kosu:

- Šta radiš? Snimaš video? - pitao je Mohamed i dodaje: - Irisina kosa je fantastična. Vrlo dobra kosa. Ona je čista žena. "A kad Iris kaže "duga je, zar ne", Mohamed odgovara: "Duga kao moja, ali moja kosa je u neredu."

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas