Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
НЕВЕРОВАТНО

Погледајте жену која је родила 10 беба у ЈЕДНОЈ ТРУДНОЋИ: Породиља из Јужне Африке оборила Гинисов рекорд? (ФОТО)

Мајка у Јужној Африци тврди да је родила 10 беба, седам дечака и три девојчице из једне трудноће - и све су зачете природно, према извештајима.

1623239435_Depositphotos_183278060_xl-2015.jpg
ФОТО: Депозит
Oglas

Како се наводи, жена тврди да је родила 10 беба одједном.

Ова 37-годишњакиња из Јужне Африке рекла је да је у јуну у болници у граду Преторија родила десеторке. Верује се да је Госиаме Тамара Ситхол родила седам дечака и три девојчице, који су зачети природним путем. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Totori News (@totorinews)

Гинисов рекорд

Ако је тачно, она је сада оборила рекорд који је поставила Халима Цисе из Малија, која је у мају родила девет беба у болници у Мароку. Подвиг нису потврдили ни лекари ни Гинисови рекорди. Лекари су јој првобитно рекли да очекује шесторо деце пре него што су каснији снимци ревидирали цифру до осам.

Прочитајте још: Бикови НЕ ЈУРИШАЈУ на црвену боју! Пет познатих чињеница за које смо сви веровали да су тачне, a заправо су ЛАЖ!

Мајка, која пореклом потиче из варошице Тембиса, града у општини Екурхулени, менаџер је малопродајне продавнице која већ има двоје близанаца старих шест година. Открила је да јој је трудноћа у почетку била тешка и да је била болесна и имала је болове у ногама и жгаравицу.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tele Real RD (@telerealrd)

Ризична трудноћа

Такође је изразила забринутост да њена нерођена деца неће преживети ризичну трудноћу. Међутим, сви су рођени живи и провешће следећих неколико месеци у инкубаторима пре него што их она и њен супруг Тебохо Тсотетси одведу кући. Тебохо је себе описао као „срећног“ и „емотивног“ након порођаја.

Госиаме је победила рекорд Халиме Цисе (25) из Малија, која је прошлог месеца родила деветоро деце. Сматрало се да је носила седморке током целе трудноће - али лекари су били шокирани када су пронашли још двоје деце када су радили царски рез.

Прочитајте још: Достојевски, Толстој и Пушкин су познати КОЦКАРИ: Игре са картама су их скупо коштале! (ФОТО)

За све бебе - пет девојчица и четири дечака, у тренутку рођења речено је да им „иде добро“. Госпођа Цисе, која је већ имала дете са супругом Кадером Арбијем, дошла је у марту у Мароко ради специјалистичке неге након што је малијска влада интервенисала у њеном ретком случају.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gossip Room (@gossiproomoff)

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas